Koronavirusepidemia sotkee Kiinaan suunniteltujen urheilukisojen järjestämistä – nyt siirtyi kansainvälinen sulkapalloturnaus

STT

Koronavirusepidemia sotkee pahoin Kiinaan suunniteltujen kansanvälisten urheilukilpailujen järjestämistä. Viimeksi Kansainvälinen sulkapalloliitto BWF ilmoitti lauantaina, että Lingshuihin helmi-maaliskuun vaihteeksi myönnetty Kiinan Masters-kilpailu siirretään epidemian takia tuonnemmaksi, todennäköisesti toukokuulle.

BWF ja Kiinan pöytätennisliitto CBA ovat yhtä mieltä siitä, että turnauksen järjestämisessä olisi uudentyyppisen koronaviruksen pelossa liian paljon riskejä.

Kiinan Masters-turnauksen piti olla yksi Tokion kesäkisojen olympiakarsintaturnauksista. Koska turnaus siirtyy ainakin toukokuulle, siltä putoaa olympiakarsintastatus pois.

Koronaviruksen takia Kansainvälinen yleisurheiluliitto WA on siirtänyt Kiinan Nanjingiin suunnitellut MM-hallikisat maaliskuulta ensi vuodelle.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Lahti haluaa selvittää hyvinvointiyhtymän yhteisyrityspäätöksen juridisen pohjan – "On vaikeaa ajatella, että vastuullinen kaupunki heittelisi kapuloita rattaisiin"
 2. Pelastuslaitos pelasti vesiskootterionnettomuuteen joutuneen Vesijärvellä - skootterissa oli kolme henkilöä
 3. Teerenpelin uutuusviski nousi korkeimpaan luokkaan arvostetussa kilpailussa
 4. Lahtelainen Riku Routo sai kokoelmiinsa kuuluisan grillirakennuksen Jyväskylästä – "Kioski korjataan alkuperäiseen käyttöönsä, se on selvää"
 5. Koulu käyntiin liikenneturvallisuustempauksella Lahden Launeella – tapahtuma on myös tärkeä muistutus tielläliikkujille
 6. Päivystysavun puhelin ruuhkautunut, soittoja nelinkertainen määrä kevääseen verrattuna
 7. Spedemäinen keksintö yritykseltä, joka toimi myös Nastolassa - suojavisiiri ja lippalakki samassa
 8. Kaunismäkien perhe remontoi vanhasta vesibussin rotiskosta rohkeasti itselleen laivamökin – "Ei ollut mitään käsitystä siitä, kuinka iso projekti lopulta on kyseessä"
 9. Vesivehmaan lentonäytös saa kunnanjohtajankin taivaalle – luvassa on melkoista kyytiä
 10. Asuntokauppaan putkahtanut uusi koronaehto askarruttaa – voiko myyjä jäädä asumaan asuntoon ja maksaa vain juoksevat kulut?
 11. Rekkakuski ajoi siksakkia Nelostiellä – eksyi välillä ojaan ja kaatoi mennessään liikennemerkkejä
 12. Poliisille tuttu mies etsi anastettavaa talojen pihoilta Lahdessa
 13. Kaksi henkilöautoa paloi Lahdessa tiistain vastaisena yönä
 14. "Lähetyssaarnaaja" markkinoi laskuvarjoharrastustaan taivaalla – "En ole laskenut sen omakotitalon hintaa, joka harrastukseen on uponnut"
 15. Näppis: Rakkaat kanssaihmiset, ettehän pyri (tori)kahviloissa vieraiden ihmisten pöytiin istumaan

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.