Valdrin Rashica siirtyy FC Lahteen

FC Lahti ja hyökkäävä keskikenttämies Valdrin Rashica ovat solmineet yhden vuoden pelaajasopimuksen. Sopimukseen sisältyy myös optio seuraavasta vuodesta. 178-senttinen ja 25-vuotias Rashica siirtyy FC Lahteen yhteistyöseura FC Espoosta.

Ennen Suomeen tuloa Rashica voitti Kosovon mestaruuden kasvattajaseuransa Llamkos Kosovan riveissä ja juhli Albanian mestaruutta Skënderbeun kanssa. FC Espoossa mies pelasi yli 50 ottelua ja maaleja kertyi liki 30. Hänet valittiin myös 2018 Kakkosen B-lohkon parhaaksi pelaajaksi.

– Olen pelannut jalkapalloa pienestä lähtien ja vahvuuteni on hyökkääminen. Päävalmentaja Ilir Zeneli on minulle entuudestaan tuttu ja hän on yksi suurimmista syistä, että tulin Lahteen. Hän on ammattilainen, joka tekee työnsä hyvin ja pitää työstään paljon. Tulevalta kaudelta odotan parempaa menestystä ja haluan antaa kaikkeni kentällä joukkueen eteen, Rashica lupaa tiedotteessa.

FC Espoosta Lahteen siirtynyt päävalmentaja Ilir Zeneli kehuu Rashicaa taitavaksi ja tekniseksi pelaajaksi. Rashican ja Zenelin yhteistyö on kestänyt jo yli kaksi ja puoli vuotta.

– Hänen fyysiset ominaisuutensa eivät ole vielä aivan parhaimmalla tasolla, mutta luotamme siihen, että saamme hänet pikaisesti kuntoon, jotta hän voi palvella joukkuetta parhaalla tasolla, Zeneli kertoo.

Lisäksi testijaksolla mukana ollut 20-vuotias keskikenttäpelaaja Arttu Auranen jatkaa FC Lahden mukana ainakin helmikuun loppuun saakka.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.