Jokimaan ravivihjeet 11.1.: Välähdys ei saa vastusta

Jere Törmänen

Lähtö 5 / 6 Välähdys

Toto75-pelin varmin voittaja löytyy heti 5. lähtönä ajettavasta avauskohteesta. Ville Korjuksen tallin Välähdys on kipaillut jo pitkään loistokunnossa, mutta lähtölaukat ovat sotkeneet menoa. Mika Forssin ajamana Välähdys on kuitenkin tehnyt lähes virheetöntä työtä ja nyt kyytiin hyppäävä Harri Kotilainen tuntee hevosen hyvin. Vastuksen puolesta Jokimaan lähtö näyttää Välähdykselle sopivalta ja ravilla sen tappiota on vaikea kuvitella.

Lähtö 7 / 6 Tarunlento

6 Tarunlento on äärimmäisen kyvykäs hevonen, joka on kuitenkin jo pitkään vaeltanut varjojen mailla. Hyvän nelivuotiskauden jälkeen oriin kahden viime kauden tienestit olivat yhteensä alle 4000 euroa, mutta viime startin perusteella tunnelin päässä näkyy vihdoin valoa. Viimeksi Jokimaalla Arto Laaksosen valmennettava juoksi matkalla 3. ulkona. Päätöspuolikkaalla ori yritti edetä sisäkautta mutta oli lähes maaliin asti vailla kiritilaa ja voimia jäi paljon talteen. Kun lähtöpaikka on asiallinen ja Tarunlennolla saattaa olla tilaisuus päästä jopa keulaan saakka, on se huippukiinnostava pelikohde.

Lähtö 11 / 3 Ricocone

3 Ricocone on tehnyt Harri Koivusen valmmenuksesta käsin lähes pelkästään vahvaa jälkeä. Hevonen kilpaili viimeksi Ruotsin puolella Solvallassa jossa sen juoksu epäonnistui täysin ja tuon kisan voi unohtaa. Oulussa Ricocone ei pitkän kuljetuksen jälkeen ollut aivan parhaimmillaan, mutta esitystä ei voi toki moittiakaan. Edelliskerroilla Ricocone oli loistava ja Jokimaalla sillä on hyvältä lähtöpaikalta kaikki saumat palata voittojen tielle.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut