Jokimaan ravivihjeet 11.1.: Välähdys ei saa vastusta

Jere Törmänen

Lähtö 5 / 6 Välähdys

Toto75-pelin varmin voittaja löytyy heti 5. lähtönä ajettavasta avauskohteesta. Ville Korjuksen tallin Välähdys on kipaillut jo pitkään loistokunnossa, mutta lähtölaukat ovat sotkeneet menoa. Mika Forssin ajamana Välähdys on kuitenkin tehnyt lähes virheetöntä työtä ja nyt kyytiin hyppäävä Harri Kotilainen tuntee hevosen hyvin. Vastuksen puolesta Jokimaan lähtö näyttää Välähdykselle sopivalta ja ravilla sen tappiota on vaikea kuvitella.

Lähtö 7 / 6 Tarunlento

6 Tarunlento on äärimmäisen kyvykäs hevonen, joka on kuitenkin jo pitkään vaeltanut varjojen mailla. Hyvän nelivuotiskauden jälkeen oriin kahden viime kauden tienestit olivat yhteensä alle 4000 euroa, mutta viime startin perusteella tunnelin päässä näkyy vihdoin valoa. Viimeksi Jokimaalla Arto Laaksosen valmennettava juoksi matkalla 3. ulkona. Päätöspuolikkaalla ori yritti edetä sisäkautta mutta oli lähes maaliin asti vailla kiritilaa ja voimia jäi paljon talteen. Kun lähtöpaikka on asiallinen ja Tarunlennolla saattaa olla tilaisuus päästä jopa keulaan saakka, on se huippukiinnostava pelikohde.

Lähtö 11 / 3 Ricocone

3 Ricocone on tehnyt Harri Koivusen valmmenuksesta käsin lähes pelkästään vahvaa jälkeä. Hevonen kilpaili viimeksi Ruotsin puolella Solvallassa jossa sen juoksu epäonnistui täysin ja tuon kisan voi unohtaa. Oulussa Ricocone ei pitkän kuljetuksen jälkeen ollut aivan parhaimmillaan, mutta esitystä ei voi toki moittiakaan. Edelliskerroilla Ricocone oli loistava ja Jokimaalla sillä on hyvältä lähtöpaikalta kaikki saumat palata voittojen tielle.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Asettuuko Juha Rehula ehdolle keskustan varapuheenjohtajaksi? "Kiinnostusta on ollut, mutta ihan muut asiat ratkaisevat ehdokkuuden"
 2. Tukkirekka paloi hinauskuntoon Messiläntiellä Lahdessa
 3. Yle: Seitsemän pelaajaa ulkona Pelicansin harjoituksista lomautusten vuoksi
 4. Suuri helpotus: Pippon kartingradalla ajetaan jatkossakin, mutta Lahden kaupunki vaatii Lahden FK-kerholta isoja investointeja
 5. Radiomäellä järjestetään yhteislaulutilaisuus – luvassa Leevi and the Leavingsin hittejä
 6. Vesa Mäkäläinen näki mainoksen Orimattilan Hennasta moottoritietä ajellessaan, ja alueen katsastuksen jälkeen unelma omakotitalosta alkoi muuttua todeksi: "Viikonloppuna olisi tarkoitus jäädä yöksi ensimmäistä kertaa"
 7. Kahden auton peräänajo Nelostiellä Lahdessa – liikenne sujuu taas normaalisti
 8. THL: Suomessa on todettu vuorokaudessa 29 uutta koronavirustartuntaa
 9. Lahdessa päästään jälleen maistelemaan käsityöläisoluita, Suuret Oluet – Pienet Panimot tuo viikonloppuna satamaan 13 panimoa
 10. Hilkka Kemppi pyrkii keskustan varapuheenjohtajaksi
 11. Hevonen putosi ojaan Jokimaalla – pelastusoperaatio kesti tunnin
 12. Riikka Suomisen mielestä parisuhteen ulkopuolinen seksi on demonisoitu: "Nykyään kyseenalaistetaan kaikki rokotteita myöten, mutta ei tätä parisuhdemantraa"
 13. Takavuosien ilmojen kaunotar juhlii 80-vuotiasta Vesivehmaan kenttää
 14. Beirutin räjähdyksessä yli sata kuollutta, tuhansia loukkaantuneita ja satoja tuhansia kodittomia – yksi suomalainen loukkaantui lievästi
 15. Lukijalta: Mehiläinen päättää ja kerää voiton yhteisyrityksessä

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.