FC Lahti testaa uusia pelaajia, joukossa Vahid Hambo ja Togon maajoukkuemies

Vahid Hambo oli Interin paidassa Veikkausliigan kovimpia maalitykkejä kesällä 2015 ennen siirtymistään Englantiin. Kuva toukokuulta 2015, vastassa FC Lahtea tuolloin edustanut Henri Toivomäki. Katja Luoma

Mikael Hoikkala

Tulevan Veikkausliiga-kauden joukkuettaan rakentava FC Lahti pelaa lauantaina vuoden ensimmäisen harjoitusottelunsa, kun Mikkelin Palloilijat saapuu vieraaksi Lahteen.

Kuhnureiden testissä on alkuvuodesta ollut uusia pelaajia.

Yksi testimiehistä on hyökkääjä Vahid Hambo, joka pelasi viime kaudella Romanian ja Liettuan sarjoissa. Hambo, 24, mätti nuorena tehokkaasti maaleja Suomen ikäkausimaajoukkueissa. Hän oli läpimurron kynnyksellä tehtyään kaudella 2015 Turun Interille kuudessa Veikkausliigan ottelussa neljä maalia ja siirtyi Turusta Englantiin Brightoniin. Englannissa läpimurtoa ei kuitenkaan tullut, ja Hambo on sittemmin pelannut Veikkausliigaa SJK:ssa ja RoPSissa ennen viimevuotista ulkomaankierrostaan.

Muita uusia testimiehiä ovat keskikenttäpelaajat Henri Eninful ja Mehdi Kriouita. Eninful, 27, on edustanut kotimaataan Togoa seitsemässä A-maaottelussa ja pelannut Belgian, Unkarin ja Kyproksen sarjoissa. Kriouita, 31, on kotoisin Marokosta.

FC Lahden ja MP:n välinen ottelu alkaa Mukkulan kuplahallissa lauantaina kello 13.30.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.