Jokimaan ravivihjeet 27.1.: Fountain Dynamiten voittovire pitää

Jere Törmänen

Jokimaan isännöi maanantain Magic Monday-raveja yhdessä Kuopion kanssa. Vihjehevosista kaksi kilpailee Lahdessa ja yksi Joensuussa.

Jokimaa Lähtö 4 / 7 Fountain Dynamite

Maanantain Toto65-pelin osuvin varma on Jokimaan neljännen lähdön. 7 Fountain Dynamite. Annamari Vesalan valmennettava on ollut jo pitkään häikäisevän hyvä ja tämäkin vuosi on alkanut kahdella upealla voitolla. Viimeksi Vermossa Fountain Dynamite oli johtopaikalta täysin pitelemätön ja edelliskerralla se kiri 3. ulkoa ykköseksi. Jokimaalla ruuna juoksee todennäköisesti keulassa, mutta kuten on nähty, se pystyy menestymään kaikilta juoksupaikoilta.

Joensuu lähtö 5 / 12 Kopran Suhari

Illan toinen vihjehevonen tulee Joensuun viidenteen lähtöön. 12 Kopran Suharin viime sijoitukset eivät lupaa yhtään mitään, mutta viime startin perusteella hevonen on nousemassa huippukuntoon. Jaakko Mikkosen valmennettava oli tekemässä Kuopiossa takajoukoista väkevää kiriä, kunnes pilasi pelinsä loppukaarteessa tulleeseen laukkaan. Erheensä jälkeen Kopran Suhari kiri maalisuoraa vielä hurjasti ja ehti viidenneksi. Maanantaina ruuna vaatii huonolta lähtöpaikalta tietysti ripauksen tuuriakin, mutta vaatimattomien viime sijoitusten takia se jää lähdössään taatusti aliarvostetuksi.

Jokimaa lähtö 6 / 1 One Break Broline

1 One Break Broline palasi tammikuun puolivälissä Tampereella vajaan kahden kuukauden kilpailutauolta. Ruuna ei pystynyt tuolloin vielä parhaimpaansa, mutta maanantaina on startti alla varmasti luvassa jo parempaa. Jokimaalla asetelmat ovat suotuisat, sillä ruuna on saanut arvonnassa parhaan mahdollisen lähtöpaikan, kun taas kovimmat vastustajat on arvottu heikommille paikoille. One Break Broline pystyy puolustamaan sisältä johtopaikan, jonka jälkeen se on lähellä kauden ensimmäistä voittoaan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.