Toto65-ravivihje: Fountain Dynamite on maanantain pankki

Jere Törmänen

Lahden Jokimaa isännöi maanantain Magic Monday -raveja yhdessä Kuopion kanssa. Vihjesysteemin varma löytyy toisesta kohteesta.

Toisen kohteen 7 Fountain Dynamite on ollut upea. Viimeksi Vermossa ruuna voitti johtopaikalta vakuuttavasti ja toissa kerralla se kiri 3:nnelta ulkoa Toto75-lähdön voittoon. Jokimaalla Iikka Nurmonen panostaa todennäköisesti starttiin ja Fountain Dynamite onkin todennäköisin keulahevonen, mutta toisaalta ruuna on näyttänyt pystyvänsä voittamaan monenlaisilla juoksuilla.

Avauskohteessa erottuu neljä hevosta. Niistä 3 Intuto on mielenkiintoinen nyt kun ruuna on saanut tauon jälkeen neljä starttia alle. Koneesta alkaa varmasti irtoamaan tehoja pian. Kolmannen kohteen tärppi on tauluaan merkittävästi parempi 12 Kopran Suhari. Toki Toto65-lapulle pitää huonon lähtöpaikan takia mahduttaa muitakin. Neljännessä kohteessa on tasokkaita kilpureita. 7 Eeti, 8 Vuvuzela ja 9 Tähtisekki tulevat aina vahvasti maaliin.

Viidennen kohteen 1 Little Blue Angel voitti viimeksi keulasta ja on varmaehdokas. Lapulle otetaan kaveriksi Jyväskylässä hurjasti loppua kirinyt 5 Lucille Bourbon. Päätöskohteessa 1 One Break Broline on lähellä koko matkan johtoa. 5 Sahara Sandstorm tsemppasi Vermon välistartissa hyvin ja 9 Mr Big Star on kovassa nousukunnossa.

ESS:n 28,80 euron hintainen Toto65-vihjesysteemi (varahevoset suluissa):

1. 3, 6, 5, 8 (4, 7)

2. 7 Fountain Dynamite (2, 5)

3. 1, 8, 12 (10, 2)

4. 7, 9, 8 (1, 2)

5. 1, 5 (6, 4)

6. 1, 5, 9, 10 (3, 8)

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Urheilun ja yrityselämän kerma kokoontui Lahdessa pohtimaan menestyksen reseptiä: "Kisapuistoon pitäisi saada ensin sähköt", murjaisi FC Lahden toimitusjohtaja
 2. Uppoaisiko sinulle kilo lihaa vain minuuteissa? Lahdessa kisataan lauantaina jälleen lihamukin syönnin MM-tittelistä
 3. Sakke Hämäläisen ensimmäinen liigamaali oli Pelicansille laiha lohtu, katso ottelukooste – "Ei kiekko ainakaan takan reunalle mene"
 4. Husissa todettiin toinen koronavirustartunta, mutta useat koronavirusepäilyt Suomessa ovat osoittautuneet aiheettomiksi
 5. "Rennosti vaan", kuului isä-Jannen ohje – Mico Ahosen maailmancup-debyytti päättyi karsintaan Salppurin kisoissa
 6. Peliitat haki pisteet Imatralta
 7. Pelicansin A-nuoret joutuivat taipumaan – ottelun ratkaisu saatiin jatkoajalla
 8. Gallup: Kysyimme Lahdessa liikkuneilta, suuntaavatko he Salppurin kisoihin, vastaus oli yksiselitteinen ei – "Aiemmin kisat näkyivät Lahdessa enemmän"
 9. Katkenneen voimajohtopylvään korjaus etenee Lahden Patomäessä
 10. Korkeakoulutettu tienaa Uudellamaalla lähes 20 000 euroa enemmän kuin maakunnissa – yksi syy selittää ilmiöstä paljon
 11. Asiantuntijat kyseenalaistivat Aika jonka sain -elokuvalle myönnettyjen palkintojen arvon – Olga Temonen vastaa: "Minulla ei ole tapahtumasta mitään pahaa sanottavaa"
 12. Samae Koskinen esiintyy kesällä Villähteen uusilla festivaaleilla
 13. Pariisin keskustassa suurpalo, Gare de Lyon -rautatieasema evakuoitu
 14. Herola aloitti Salpausselällä lupaavasti – yhdistetyn varakilpailussa kolmas
 15. Isyys tuo tasapainoa lahtelaisen urheilijan Leevi Mutrun elämään

Näytä lisää

Luetuimmat

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.