Toto65-ravivihje: Fountain Dynamite on maanantain pankki

Jere Törmänen

Lahden Jokimaa isännöi maanantain Magic Monday -raveja yhdessä Kuopion kanssa. Vihjesysteemin varma löytyy toisesta kohteesta.

Toisen kohteen 7 Fountain Dynamite on ollut upea. Viimeksi Vermossa ruuna voitti johtopaikalta vakuuttavasti ja toissa kerralla se kiri 3:nnelta ulkoa Toto75-lähdön voittoon. Jokimaalla Iikka Nurmonen panostaa todennäköisesti starttiin ja Fountain Dynamite onkin todennäköisin keulahevonen, mutta toisaalta ruuna on näyttänyt pystyvänsä voittamaan monenlaisilla juoksuilla.

Avauskohteessa erottuu neljä hevosta. Niistä 3 Intuto on mielenkiintoinen nyt kun ruuna on saanut tauon jälkeen neljä starttia alle. Koneesta alkaa varmasti irtoamaan tehoja pian. Kolmannen kohteen tärppi on tauluaan merkittävästi parempi 12 Kopran Suhari. Toki Toto65-lapulle pitää huonon lähtöpaikan takia mahduttaa muitakin. Neljännessä kohteessa on tasokkaita kilpureita. 7 Eeti, 8 Vuvuzela ja 9 Tähtisekki tulevat aina vahvasti maaliin.

Viidennen kohteen 1 Little Blue Angel voitti viimeksi keulasta ja on varmaehdokas. Lapulle otetaan kaveriksi Jyväskylässä hurjasti loppua kirinyt 5 Lucille Bourbon. Päätöskohteessa 1 One Break Broline on lähellä koko matkan johtoa. 5 Sahara Sandstorm tsemppasi Vermon välistartissa hyvin ja 9 Mr Big Star on kovassa nousukunnossa.

ESS:n 28,80 euron hintainen Toto65-vihjesysteemi (varahevoset suluissa):

1. 3, 6, 5, 8 (4, 7)

2. 7 Fountain Dynamite (2, 5)

3. 1, 8, 12 (10, 2)

4. 7, 9, 8 (1, 2)

5. 1, 5 (6, 4)

6. 1, 5, 9, 10 (3, 8)

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.