Ilves ei suostu häviämään

STT

Viimeisistä neljästä jääkiekkoliigan ottelustaan kahdeksan pistettä kerännyt Vaasan Sport joutui totuuden eteen Tampereen Ilvestä vastaan. Ilveksen huippukunto tuli hyvin nopeasti esille, sillä jo runsaan kuuden minuutin kohdalla Ilves johti 3–0. Alkurytäkän jälkeen maalien tekeminen rauhoittui ja Ilves vei lopulta vierasvoiton lukemin 3–2.

– Saimme hyvän lähdön, oliko jopa liian hyvä lähtö. Luulimme, että peli menee samalla tavalla 60 minuuttia, ihmetteli Ilveksen päävalmentaja Jouko Myrrä.

– Ei tuollaista etumatkaa saa antaa, mutta silti joskus se annetaan. Valmentajan tehtävä on yrittää muuttaa jotenkin pelin suuntaa. Ainakaan huonompaan suuntaan peli ei voi enää mennä, viittasi Sportin päävalmentaja Risto Dufva samaan asiaan.

Dufva teki kaikki temput aikalisineen ja maalivahdin vaihtoineen ja Ilveksen maalien tekeminen tyrehtyi. Pelistä tuli lopulta jännittävä Sportin kavennusten myötä, mutta yli kolmen minuutin peli ilman maalivahtia ei tuonut tasoitusta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Ihmismassa täytti Lahden markkinat, turvavälit unohtuivat vilskeessä
 2. Kysymys ja vastaus: Kysyimme neljältä hyvinvointiyhtymän ja Mehiläisen yhteisyritystä vastustaneelta Lahden kaupungingallituksen jäseneltä, miksi he vastustivat hanketta – näin he vastasivat
 3. United Brotherhoodin johtajaksi epäillyn miehen mukaan jäsenten huumeidenkäytön valvominen virtsatesteillä oli veljeyttä: "Pidetään toisista huolta, kun joillain lähtee vähän laukalle"
 4. Tukkirekka paloi hinauskuntoon Messiläntiellä Lahdessa
 5. Asettuuko Juha Rehula ehdolle keskustan varapuheenjohtajaksi? "Kiinnostusta on ollut, mutta ihan muut asiat ratkaisevat ehdokkuuden"
 6. Radiomäellä järjestetään yhteislaulutilaisuus – luvassa Leevi and the Leavingsin hittejä
 7. Yle: Seitsemän pelaajaa ulkona Pelicansin harjoituksista lomautusten vuoksi
 8. Suuri helpotus: Pippon kartingradalla ajetaan jatkossakin, mutta Lahden kaupunki vaatii Lahden FK-kerholta isoja investointeja
 9. Lukijalta: Kouluilta vaaditut miljoonasäästöt ovat mahdottomuus
 10. Vesa Mäkäläinen näki mainoksen Orimattilan Hennasta moottoritietä ajellessaan, ja alueen katsastuksen jälkeen unelma omakotitalosta alkoi muuttua todeksi: "Viikonloppuna olisi tarkoitus jäädä yöksi ensimmäistä kertaa"
 11. Kahden auton peräänajo Nelostiellä Lahdessa – liikenne sujuu taas normaalisti
 12. THL: Suomessa on todettu vuorokaudessa 29 uutta koronavirustartuntaa
 13. Lahdessa päästään jälleen maistelemaan käsityöläisoluita, Suuret Oluet – Pienet Panimot tuo viikonloppuna satamaan 13 panimoa
 14. Hilkka Kemppi pyrkii keskustan varapuheenjohtajaksi
 15. Hevonen putosi ojaan Jokimaalla – pelastusoperaatio kesti tunnin

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.