Jerry Evans jr jättää Lahti Basketballin, korvaaja löytyi nopeasti

LaBan alkukauden paras pistemies Jerry Evans jr jättää seuran. Hän pelasi 16 ottelua, joissa teki 19,7 pistettä ja repi 7,5 levypalloa per peli. Sami Lettojärvi

Lahti Basketballin miehistössä amerikkalaispelaaja vaihtuu toiseen. Seuraa alkukauden edustaneen Jerry Evans juniorin sopimus on purettu, ja hänen tilalleen LaBa on hankkinut korvaajaksi Logan McLanen.

Tiedotteen mukaan seura ja Evans jr purkivat sopimuksensa yhteisymmärryksessä. Vielä lauantaina Evans jr oli ollut avainhahmo Korihait-vierasvoitossa, jossa hän rohmusi peräti 33 pistettä.

– Jerryn ilmoitus halustaan jättää joukkue tuli täysin yllättäen. Ketään emme väkisin halua pitää täällä ja siinä vaiheessa on parempi päästää pelaaja pois, LaBan päävalmentaja Petri Velling kertoo tiedotteessa.

– Korvaaja löytyi onneksi nopeasti ja läheltä. Logan tuo meille fyysisyyttä lisää. Hyvänä heittäjänä hän levittää kenttää ja hän on hyvä liikkumaan pallottomana pelaajana, hän jatkaa.

McLane, 24, on pelannut alkukauden Liettuan pääsarjan Dzukijassa. Kausi oli hänelle ammattilaisuran toinen. Viime kaudella 206-senttinen laituri pelasi Unkarissa, missä hänelle kirjattiin ottelukeskiarvoiksi 13,5 pistettä ja 7,4 levypalloa. McLane saapuu Lahteen jo maanantaina.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Koulut alkavat ensi viikolla: Orimattilassa turvavälit toteutuvat "kohtuullisesti" ja Hollolassa vältetään ylimääräistä hysteriaa 
 2. Lahti ei kannata hyvinvointiyhtymän ja Mehiläisen yhteisyritystä – aikoo tehdä vastaehdotuksen yhtymäkokoukselle
 3. Kimolan kanava avasi viimein porttinsa, ilman täytti jännittynyt supina ja veneilytunnelissa kajahtelivat riemukkaan kiljahdukset: "Tämä kanava vaikuttaa koko tämän alueen kehitykseen", katso kuvat
 4. Kalkkisten koulu lakkautuskohteena Asikkalassa – "Varmaan tilannetta joudutaan oikeasti miettimään, koska etäisyys Vääksyyn on suhteellisen pitkä"
 5. Siirtolapuutarhamökissä kesä jatkuu lokakuulle ja kissat pääsevät ulkoilemaan tarhaan – katso kuvat värikkäästä mökistä
 6. Siniset osallistuu kevään kuntavaaleihin – Puoluesihteeri ei tiedä, mitä viisi ex-ministeriä aikovat tehdä
 7. Outi Lähde, 27, ei ole koskaan tuntenut seksuaalista vetoa ketään kohtaan, mutta harrastaa silti seksiä – "Minulle on tärkeää, että kumppanini nauttii ja itse saan huomiota ja läheisyyttä"
 8. Iivo Niskanen jättää sprinttihiihdot suosiolla erikoismiehille ensi talven hiihdon MM-kilpailuissa – ei kuitenkaan halua jättää menestystä "vain yhden kortin varaan"
 9. Lahden kaupunginhallitus käveli lautakunnan yli, Löylykadun asuinalue uuteen harkintaan
 10. Kävelystä saa pienten muutosten avulla tavallista tehokkaampaa – katso personal trainerin vinkit
 11. Kolme pankkia tarjoaa yhä maksuttomia lainanlyhennysvapaita – Uutissuomalaisen kyselyn mukaan valtaosa isoimmista pankeista on jo lopettanut koronakampanjat
 12. Päivi Piiraisen Esalainen: Haittaako, jos lahnaa tai haapaa ei tunnista?
 13. Pääkirjoitus: Maskisuositus on hyvä päivittää vaativammaksi
 14. Syyttäjä hakee United Brotherhoodin johtajaksi epäillylle miehelle tuomiota jengipykälällä - lue yön uutiskooste
 15. FC Lahti ja FC Honka väänsivät maalittoman tasapelin – ”Tulta, kiimaa ja tunnetta täytyy kaivaa lisää”

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.