Jokimaan Toto4-vihje: Lahdessa ajetaan selväpiirteinen kierros

Jere Törmänen

Torstaina Jokimaan kaikissa Toto4-kohteissa erottuu muutama hevonen muiden yläpuolelle ja vihjesysteemin hinta jätetään alle 10 euroon.

Avauskohde on kahden kauppa. Huippukuntoinen 6 Look Complete pelataan selväksi suosikiksi, mutta ruuna kannattaa varmistaa, sillä suosikin tavoin loistovireessä kisaava 3 Religious pääsee todennäköisesti keulaan, josta on vaikeasti lyötävissä.

Toisessa kohteessa kiinnostaa 2 Michael. Vasta 7-vuotiaana uransa käynnistänyt ruuna haastoi viimeksi Jokimaalla voittajaa hyvin ja etenkin toissa kerralla Vermossa se esiintyi todella edukseen, kun kiri vaikeista asemista vahvasti kolmanneksi. Kyvykäs ja starttinopea 1 Giselle Nyx on tauoltakin perusmerkkejä.

Kolmannen kohteen näkemyshevonen on 9 May Rose. Tamma ei tuskin kerää eniten peliä, mutta kapasiteetiltaan se on taatusti lähdön eliittiä. May Rose aloitti marraskuun puolivälissä Iikka Nurmosen tallista ja pilasi laukkoihin, mutta kiri toisaalta kaukana taustalla vauhdilla maaliin ja osoitti jatkavansa kunnossa. Nurmonen on tuon startin jälkeen saanut kuukauden verran tutustua hevoseen ja hyvältä lähtöpaikalta kaikki on mahdollista.

Päätöskohteessa erottuu kaksi hevosta. 2 Personal Trainer laukkasi Jokimaa Tekee Tähtiä -finaalissa, mutta on muuten tehnyt hyvää työtä ja pääsee tässä keulaan. Nyt alla 1,5 kuukauden starttitauko. 6 Fountain Dynamite kilpailee kovassa iskussa ja osallistuu jälleen voittokamppailuun.

1. 3, 6 (7, 5)

2. 1, 2, 9, 7 (3, 12)

3. 9, 6, 2 (7, 8)

4. 2, 6 (4, 7)

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Ihmismassa täytti Lahden markkinat, turvavälit unohtuivat vilskeessä
 2. Kysymys ja vastaus: Kysyimme neljältä hyvinvointiyhtymän ja Mehiläisen yhteisyritystä vastustaneelta Lahden kaupungingallituksen jäseneltä, miksi he vastustivat hanketta – näin he vastasivat
 3. Tukkirekka paloi hinauskuntoon Messiläntiellä Lahdessa
 4. United Brotherhoodin johtajaksi epäillyn miehen mukaan jäsenten huumeidenkäytön valvominen virtsatesteillä oli veljeyttä: "Pidetään toisista huolta, kun joillain lähtee vähän laukalle"
 5. Asettuuko Juha Rehula ehdolle keskustan varapuheenjohtajaksi? "Kiinnostusta on ollut, mutta ihan muut asiat ratkaisevat ehdokkuuden"
 6. Sarjakuva-arvio: Naiset - 150 vuotta vapauden, sisaruuden ja tasa-arvon puolesta on ollut myyntimenestys – kirja kertaa tasa-arvon historiaa sarjakuvin
 7. Radiomäellä järjestetään yhteislaulutilaisuus – luvassa Leevi and the Leavingsin hittejä
 8. Yle: Seitsemän pelaajaa ulkona Pelicansin harjoituksista lomautusten vuoksi
 9. Suuri helpotus: Pippon kartingradalla ajetaan jatkossakin, mutta Lahden kaupunki vaatii Lahden FK-kerholta isoja investointeja
 10. Lukijalta: Kouluilta vaaditut miljoonasäästöt ovat mahdottomuus
 11. Vesa Mäkäläinen näki mainoksen Orimattilan Hennasta moottoritietä ajellessaan, ja alueen katsastuksen jälkeen unelma omakotitalosta alkoi muuttua todeksi: "Viikonloppuna olisi tarkoitus jäädä yöksi ensimmäistä kertaa"
 12. Kahden auton peräänajo Nelostiellä Lahdessa – liikenne sujuu taas normaalisti
 13. THL: Suomessa on todettu vuorokaudessa 29 uutta koronavirustartuntaa
 14. Lahdessa päästään jälleen maistelemaan käsityöläisoluita, Suuret Oluet – Pienet Panimot tuo viikonloppuna satamaan 13 panimoa
 15. Hilkka Kemppi pyrkii keskustan varapuheenjohtajaksi

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.