Jokimaan Toto4-vihje: Lahdessa ajetaan selväpiirteinen kierros

Jere Törmänen

Torstaina Jokimaan kaikissa Toto4-kohteissa erottuu muutama hevonen muiden yläpuolelle ja vihjesysteemin hinta jätetään alle 10 euroon.

Avauskohde on kahden kauppa. Huippukuntoinen 6 Look Complete pelataan selväksi suosikiksi, mutta ruuna kannattaa varmistaa, sillä suosikin tavoin loistovireessä kisaava 3 Religious pääsee todennäköisesti keulaan, josta on vaikeasti lyötävissä.

Toisessa kohteessa kiinnostaa 2 Michael. Vasta 7-vuotiaana uransa käynnistänyt ruuna haastoi viimeksi Jokimaalla voittajaa hyvin ja etenkin toissa kerralla Vermossa se esiintyi todella edukseen, kun kiri vaikeista asemista vahvasti kolmanneksi. Kyvykäs ja starttinopea 1 Giselle Nyx on tauoltakin perusmerkkejä.

Kolmannen kohteen näkemyshevonen on 9 May Rose. Tamma ei tuskin kerää eniten peliä, mutta kapasiteetiltaan se on taatusti lähdön eliittiä. May Rose aloitti marraskuun puolivälissä Iikka Nurmosen tallista ja pilasi laukkoihin, mutta kiri toisaalta kaukana taustalla vauhdilla maaliin ja osoitti jatkavansa kunnossa. Nurmonen on tuon startin jälkeen saanut kuukauden verran tutustua hevoseen ja hyvältä lähtöpaikalta kaikki on mahdollista.

Päätöskohteessa erottuu kaksi hevosta. 2 Personal Trainer laukkasi Jokimaa Tekee Tähtiä -finaalissa, mutta on muuten tehnyt hyvää työtä ja pääsee tässä keulaan. Nyt alla 1,5 kuukauden starttitauko. 6 Fountain Dynamite kilpailee kovassa iskussa ja osallistuu jälleen voittokamppailuun.

1. 3, 6 (7, 5)

2. 1, 2, 9, 7 (3, 12)

3. 9, 6, 2 (7, 8)

4. 2, 6 (4, 7)

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.