FC Lahti solmi Jean-Christophe Coubronnen kanssa jatkosopimuksen, seuralla kasassa nyt 17 pelaajasopimusta

Jean-Christophe Coubronne on valmis tekemään töitä, jotta Lahti sijoittuisi tulevalla kaudella Veikkausliigassa kulunutta kautta korkeammalle. Mirja Hussain

Krista Koivisto

FC Lahti ja puolustaja Jean-Christophe Coubronne ovat allekirjoittaneet vuoden jatkosopimuksen.

Seuran mukaan Coubronne tuo FC Lahden peliin myös tulevalla kaudella ison lisän sekä hyökkäykseen että puolustukseen.

Coubronne on valmis tekemään töitä, jotta Lahti sijoittuisi tulevalla kaudella Veikkausliigassa kulunutta kautta korkeammalle.

- Olen iloinen, että jatkan kaupungissa ja seurassa tulevankin vuoden. Veikkausliiga on liigana hyvätasoinen ja olen ylpeä, että saan kantaa FC Lahden värejä. Toivon ja olen valmis tekemään töitä koko joukkueen kanssa, että Lahti sijoittuisi tulevalla kaudella paljon päättynyttä kautta korkeammalle.

Coubronne pelasi päättyneellä kaudella 23 liigaottelua ja seitsemän Suomen Cupin ottelua. Suomen Cupissa hän osui kahdesti, liigassa hän kunnostautui syöttäjänä.

Coubronne on 30-vuotias ja 180-senttinen. Hän on FC Sochauxin kasvatti ja pelannut Italian pääsarjassa Serie A:ssa Novaran riveissä ja kaksi kautta Portugalin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla. Suomeen Coubronne tuli kaudeksi 2018, jolloin hän edusti Ykkösen FC KTP:tä kauden verran ennen siirtoaan FC Lahteen.

FC Lahdella on nyt kasassa 17 pelaajasopimusta. Joukkue palaa harjoituskentille tammikuun alussa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.