MM-reissut, yhtä hauskapitoako? - katso ESS:n kisatoimittajan videopäiväkirjan uusin osa

Jääkiekon MM-turnauksen historia on täynnä tarinoita myös kaukalon ulkopuolelta. Moni fani lähtee kisoihin pitämään hauskaa. Jotkut pelaajatkin ovat joskus lähteneet kisoihin pitämään hauskaa. Mitähän mielikuvia yleisöllä toimittajien hauskanpidosta, pohtii ESS:n urheilutoimittaja Mikael Hoikkala tuoreella kisavideollaan.

Hauskanpidosta nimittäin katoaa hauskuus nopeasti, jos sille linjalle lähtee railakkaasti. Päivät ovat pitkiä, vievät veronsa ja vaativat palautumisaikaa. Yleensä niille joukkueillekaan ei ole käynyt kovin hyvin, jos pelaajat ovat pitäneet liikaa hauskaa. Sen sijaan maltillisesta iltaelämään tutustumisesta voi löytää myös hyötypuolia. Siitä lisää oheisella videolla.

Lisäksi muutama sananen Kosicen kaupungista, joka on yllättänyt monet vieraat erittäin positiivisesti.

Matkalle lähtiessä ja sen aikana Hoikkalan työnkuvasta on kyselty sellaisia kysymyksiä, joihin vastaukset ovat toimittajille ja monille katsojillekin itsestäänselvyyksiä, mutta monille muille ei. Saamanne pitää: tässä videoraportissa tarjotaan vastauksia siihen, millaisten sääntöjen puitteissa jääkiekkotoimittajan työtä tehdään:

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.