Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Missä ja millainen on oma lähimetsikkösi? Kerro meille lähimetsikkösi merkityksestä

Lahden Pasi Laaksomaa toiseksi kesärallikauden avauksessa

Myös lahtelainen Pasi Laaksomaa oli lauantaina mukana Keravalla ralliautoilun kesäkauden avausosakilpailussa. Hän ei ollut talvikauden jälkeen ajanut metriäkään, joten kilpailu oli samalla testiajo tulevia soraralleja varten. Laaksomaa pärjäsi mainiosti ollen toinen luokassa 11.

Autokunnan kartanlukijana oli Susanna Laaksomaa.

Keravan TerraWise Rallissa oli neljä erikoiskoetta.

- Ensimmäinen erikoiskoe oli lyhyt, mutta sen verran vaativa, että mekin ajettiin yksi risteys pitkäksi. Ajolinja näytti menevän loivasti vasemmalle ylämäkeen, mutta kesken oikealle alas, joten jouduttiin siinä hieman peruuttelemaan. Onneksi siinä ei nyt mennyt ihan hirveästi aikaa hukkaan, Pasi Laaksomaa kertoo.

Hän on ajanut ralliautollaan Volkswagen Pololla viimeksi lumella. Hän on tyytyväinen lauantaina autoon sorapinnalla saamaansa tuntumaan, mutta kertoo, että kisassa oli olla myös draamaa.

- Kun olimme siirtämässä ralliautoa maalin jälkeen trailerille, niin kytkimen nesteet tulivat pihalle. Onneksi se tapahtui kilpailun jälkeen - selvittiin siitäkin säikähdyksellä.

Seuraavaksi Laaksomaa ajaa Oripäässä 27. toukokuuta, kun vuorossa on Rally Trophy -rallisarjan kauden kolmas osakilpailu. Hän on tällä hetkellä sarjassa toisena.

TerraWise Rallin epävirallisia tuloksia: Luokka 11: 1. Tomi Vilenius 22.40,1, 2. Pasi Laaksomaa + 51,0, 3. Juha Karkia + 1.55,1, 4. Ville Virtanen + 2.32,7, 5. Antero Sakselin + 3.31,0.