Itseään ruoskinut Puljujärvi lupasi: Pistetään mies kuntoon ensi kaudeksi

Jesse Puljujärvi kommentoi tarvittavan jatkossa lisää voimaa ja nopeutta. Martti Kainulainen / Lehtikuva

Tuomas Arkimies

Nuori hyökkääjä Jesse Puljujärvi saapui jääkiekon MM-turnaukseen isoin odotuksin, mutta kisat päättyivät hänen osaltaan pettymykseen. Lahjakkaan Puljujärven piti kuulua Leijonien kantaviin voimiin, mutta toisin kävi.

– Eihän se turnaus minulta hääppöinen ollut, jos on 0+0 tehopistettä, Puljujärvi pelkisti.

Puljujärven rooli jäi MM-turnauksen alussa hieman epäselväksi. Nuorta miestä pomputeltiin pelaavan kokoonpanon ja vilttiketjun välillä, eivätkä turnauksen loppuvaiheetkaan tuoneet oikeastaan parannusta Puljujärven tilanteeseen.

MM-kisat olivat kuin pienoismalli hänen ensimmäisestä kaudestaan Pohjois-Amerikassa, johon kuului katsomokomennuksia ja lopulta siirto Edmonton Oilersin farmijoukkueeseen.

– Pystyin kuitenkin pelaamaan täällä MM-kisoissa ihan ok, mutta tulosta ei silti tullut. Ehkä pelini meni parempaan suuntaan, mutta ei se nyt hääviä ollut kuitenkaan, Puljujärvi tuumi.

Ennen MM-turnausta Puljujärvi sanoi olevansa kunnossa ja kertoi saaneensa lisää terävyyttä otteisiinsa tämän kauden aikana. MM-jäillä vaikutti kuitenkin ajoittain siltä, että hän olisi jopa taantunut ensimmäisen Pohjois-Amerikan kautensa aikana. Puljujärvi ei päässyt irtautumaan puolustajista odotetulla tavalla.

– Lisää voimaa ja nopeutta tarvitaan, että pääsee pakeista ohi, Puljujärvi myönsi MM-pronssiottelun jälkeen.

 – Ihan ensiksi pitää kuitenkin levätä kunnolla. Tämä on ollut pitkä ja rankka kausi. Sen jälkeen aletaan treenaamaan ja pistetään mies kuntoon ensi kaudeksi, hän jatkoi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. SAK:n varapuheenjohtaja Matti Huutola yhdistäisi SAK:n ja STTK:n – pomo-duunari-asetelma ei ole este
 2. Luhdan hotellihanke sai siunauksen rakennus- ja ympäristölupalautakunnalta – rakennuslupa sallii 17-kerroksisen tornitalon rakentamisen entisen Anttilan paikalle
 3. M/S Pyhäjärven risteily keskeytyi iltamyöhään Heinolassa - syynä jälleen potkurivika
 4. Lahtelainen urheiluravintola Peluri muuttaa – "Tartuimme tilaisuuteen, kun avautui mahdollisuus päästä vielä lähemmäs keskustaa"
 5. Ei sähköverkolle, ei lääkäreille, ei varuskunnalle, ei valokuidulle – Iitti sanoo melkein aina ei, ja sekös Johannes Niemeläistä riemastuttaa
 6. Henry Saleva seurasi humalaista rekkakuskia Nelostiellä yli 40 kauhuntäyteistä minuuttia: "Jos olisi osunut kohdalle, olisi varmasti ollut henki pois"
 7. Marin: Hallitus käsittelee torstaina rajojen terveysturvallisuutta, maskeja ja etätyötä
 8. Koulujen lukuvuosi alkoi Lahdessa, pienessä Kivijärven kyläkoulussa opettajia huolettavat koulukuljetusten olemattomat turvavälit – "Vesittää koko homman, jota täällä teemme"
 9. Nastolalaisen konkaripoliitikon autokokoelman kohtaloa puidaan nyt hallinto-oikeudessa
 10. Riskimaista Helsinki-Vantaalle saapuville ei pakkokaranteenia
 11. Ensimmäisen koulupäivän liikenne sujui Lahdessa rauhallisesti – poliisi muistuttaa tarkkaavaisuudesta erityisesti Launeen monitoimitalo Lähteen kohdalla
 12. Lauantaina ajetaan koronatauon jälkeen vihdoin rallia Päijät-Hämeessäkin
 13. Lahden Kortteliliigalle jäi luu käteen osapuolien vuokrakiistassa – uudet tilat olisi löydettävä nopeasti: "V*tuttaa"
 14. Vili Uuskallion Esalainen: Hämeenkadun ja Vesijärvenkadun kulman rappiotalo pahentaa Lahden keskustan turvattomuutta
 15. Sormet ovat tehtailijan silmät – lähes sokea Timo Laitinen on pyörittänyt huonekalutehdastaan Hollolassa kohta 50 vuotta

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.