Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Valtteri Bottaksen ja Sami Sykön kesävaatteet, Päijät-Hämeen festarit ja muut menot – lue ESS:n kesälehti ilmaiseksi koko kesän!

Seinäjoen voittaja Mister Hercules ravasi ykköseksi Gävlessä

Daniel Redenin valmentama Mister Hercules teki uskomattoman juoksun Prinssi Danielin lähdössä Ruotsin Gävlessä lauantaina ja runnoi voittoon ajalla 09,7a/1609m. Seinäjoki Racen sankari Mister Hercules sai 14. hevosena kutsun Elitloppetiin.

Mister Hercules kiersi koko avauskierroksen kolmatta rataa. Usain Töll pääsi takasuoran lopussa keulaan, mutta laukkasi maalisuoran alussa. Örjan Kihlströmin ajama Mister Hercules kesti kaiken. Se vastasi Click Baitin uhitteluun ja venyi 400 000 kruunun voittoon. Click Bait jäi maalikuvassa kakkoseksi.

– Hercules sai tosi raskaan reissun kolmatta rataa pitkin. Hevonen teki aivan käsittämättömän juoksun. Daniel päättää, mitä tehdään Elitloppet-kutsun kanssa, mutta minä varmaan ajan Don Fanucci Zetillä, Kihlström totesi.

– Uskomaton lopputulos ja aika, kun kiersimme pitkään kolmatta rataa. Välillä tuntui siltä, että pitäisikö lähteä kotiin. Mutta Hercules jatkoi aina vaan ja meni voittoon. Hoitaja Ninni Gardelinin kanssa päätämme, mitä tehdään Elitloppet-kutsun kanssa. Huomenna aamulla ajetaan Hercules ja katsotaan, miten se on ottanut tämän kilpailun, Reden sanoi.

Jos Mister Hercules lähtee mukaan, Redenin tallista on kolme hevosta Elitloppetissa. Kihlström ajaa Don Fanucci Zetiä ja Åke Svanstedt Hail Marya. Elitloppet juostaan toukokuun viimeisenä sunnuntaina Solvallassa.