Sport pääsi vihdoin voiton makuun kotihallissaan

Sportin päävalmentaja Ari-Pekka Pajuluoma muistutti, että yleisilme oli hyvä, ja vastustaja pidettiin vähissä maalipaikoissa. Kuva: Lehtikuva / Jussi Nukari

STT

Kotipelipainotteisen alkukauden jälkeen Kuopion KalPa pelasi torstaina kolmannen vierasottelun vajaassa viikossa. Vaasan Sportille ottelu KalPaa vastaan oli vasta kolmas kotiottelu.

Kolmas kerta toden sanoi, sillä Sport otti kauden avausvoittonsa kotihallissaan 2–1.

– Emme päässeet missään vaiheessa lentoon. Huolestuttaa, että olimme säikkyjä kiekon kanssa ja suoritus oli arka, paheksui KalPan päävalmentaja Tommi Miettinen.

Sportin ja KalPan lähtökohta torstain Liigaotteluun oli mielenkiintoinen: Sportin edellinen ottelu oli KalPaa vastaan Kuopiossa viime viikon perjantaina. KalPalle sen sijaan kertyi viikossa kaksi lisäottelua vieraissa.

Sportin kokoonpanoon oli ilmestynyt uusi pelaaja, sillä maalivahti Niko Hovinen on Sportin muonavahvuudessa loppukauden. Hovinen oli siinä mielessä hyvä hankinta, ettei hän ole Vaasassa koskaan Liigaottelua hävinnyt. Torstai ei tehnyt poikkeusta.

– Yleisilme oli hyvä, ja vastustaja pidettiin vähissä maalipaikoissa. Ei meilläkään 7–1:een ollut paikkoja, muistutti Sportin päävalmentaja Ari-Pekka Pajuluoma.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.