Seagulls nousi trillerivoittoon KTP-Basketista

Seagullsin Tuukka Kotti (oik.) nousee korille KTP:n Kevin Lanfordin estelyistä huolimatta. LEHTIKUVA / Markku Ulander

STT

Helsinki Seagulls otti miesten Korisliigassa todellisen trillerivoiton, kun se kukisti kotipelissään KTP-Basketin täpärästi 76–75.

KTP johti peliä lähes koko ajan, parhaimmillaan toisella neljänneksellä 15 pisteellä.

Seagulls kärkkyi viimeisellä jaksolla muutaman pisteen päässä, mutta helsinkiläisten voittokori syntyi vasta viimeisessä hyökkäyksessä kymmenen sekuntia ennen loppua Tuukka Kotin kädestä.

– Emme juosseet ensimmäisellä puoliskolla sillä vauhdilla kuin piti, eikä puolustuskaan toiminut. Päätimme puoliajalla kopissa, että lisäämme tempoa. Se onnistui, ja saimme helppojakin koreja. Tämä oli lopulta työvoitto, huokaili Seagullsin päävalmentaja Jussi Laakso.

Antti Kanervo heitti voittajille 14 pistettä ja Kotti 13. Vieraista Jayvaughn Pinkston teki 19 ja Byron Wesley 17 pistettä.

Vilpas jatkaa puhtaalla pelillä

Salon Vilpas jatkaa Korisliigassa ainoana joukkueena ilman tappioita. Tuorein voitto tuli kotipelissä Kauhajoen Karhubasketista 82–68.

Karhubasket aloitti vahvasti ja johti lähes puoliväliin asti. Ote kääntyi Vilppaalle kolmannella jaksolla, jonka se voitti 23–8. Viimeisellä jaksolla Karhubasket nousi 21 pisteen päästä kuuden pisteen tuntumaan.

Henri Kantonen heitti Vilppaalle 19 pistettä ja DJ Laster sekä Jamuni McNeace 13. Karhubasketista Okko Järvi teki 18 ja Cameron Jones 16 pistettä.

Tampereen Pyrintö otti kotivoiton Lahti Basketballista vasta jatkoajan jälkeen pistein 115–104.

Lahti johti kolmannella jaksolla 17 pisteellä, mutta Pyrintö tavoitti eron neljännen jakson puolivälissä ja ratkaisu siirtyi jatkoajalle

Pyrinnöstä Benjamin Raymond teki 28 ja Raymond Nixon 23 pistettä. Lahtelaisten tehoparin muodostivat Devante Wallace 36:lla ja Jerry Evans 24 pisteellä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Nastopoli paras Päijät-Hämeen lukioista STT:n lukiovertailussa – rehtori antaa kunnian abeille, mutta "peruskoulun arvosanoja ei voi vertailla keskenään"
 2. Enni Ahtiainen, 29, luki salaa ylioppilaaksi ja löi koko sukunsa ällikällä – "Ostin äidilleni lahjaksi lyyran ja videokuvasin reaktion, kun hän avasi paketin"
 3. Tuomo Nieminen oli juuri aloittamassa uudessa työssä johtajaylilääkärinä, kun pandemia levisi Suomeen – Lahden loistavat maastot auttoivat tuulettamaan päätä hektisinä aikoina
 4. Koulujen avaaminen ei pahentanut epidemiaa – "Tekoa ei ainakaan tässä vaiheessa voi virheeksi julistaa"
 5. Pääkirjoitus: Hoitajille jäi käteen vain luu
 6. Kimmo Kankaan Esalainen: Kauppojen ja ravintoloiden pelikoneet saisi sulkea pysyvästi
 7. 29.5. koronavirustilanne Päijät-Hämeessä: Päijät-Hämeessä ei edelleenkään uusia koronavirustartuntoja
 8. Kolme lahtelaista matematiikanopettajaa sai stipendin kiitoksena ansioituneesta työstä – "Matematiikkaa voidaan soveltaa niin ilmastonmuutoksen kuin koronapandemian ratkaisemisessa"
 9. Henkilöauto suistui tieltä ja syttyi palamaan Hartolassa
 10. Vene-Tauriaisella Lahdessa alkaa uusi ravintolaprojekti, vene-drive-in, jonka autokaista palvelee ympäri vuoden: "Nyt tehdään eikä vain puhuta"
 11. Hankejohtaja rauhoittelee huolia hyvinvointiyhtymän yhteisyrityksestä: "Toivoisin, että henkilöstö antaisi tähän mahdollisuuden"
 12. Kisapuiston stadionin tekonurmi rauhoitetaan muutamaksi päiväksi kesäkuussa, laatutestaajat tulevat taas mittauksineen
 13. Tulipalon sammutustyö jatkui koko perjantain Purkupihan palopaikalla Lahden Jokimaalla - "Varaudumme jatkamaan yön yli"
 14. Lapsiseksirikosten tutkinta-aikoja pyritään lyhentämään, ensin kartoitetaan pullonkauloja
 15. FC Lahti odottaa yleisömäärälinjauksia heinäkuulle, suunnitelmat yli 500 katsojan ottamiselle ovat olemassa

Näytä lisää

Luetuimmat

 1. Fingerpori 28.5.2020
 2. Fingerpori 29.5.2020
 3. Tulipalon sammutustyö jatkui koko perjantain Purkupihan palopaikalla Lahden Jokimaalla - "Varaudumme jatkamaan yön yli"
 4. Enni Ahtiainen, 29, luki salaa ylioppilaaksi ja löi koko sukunsa ällikällä – "Ostin äidilleni lahjaksi lyyran ja videokuvasin reaktion, kun hän avasi paketin"
 5. Vene-Tauriaisella Lahdessa alkaa uusi ravintolaprojekti, vene-drive-in, jonka autokaista palvelee ympäri vuoden: "Nyt tehdään eikä vain puhuta"
 6. Jokimaan palopaikalta leviää yhä savua - "Jos oireita tulee, niin asukkaiden pitää ottaa yhteyttä Akuutti24:een"
 7. Katso video: Lahtelaiset muusikot taltioivat Suvivirren, solistina Dimitri Keiski - katso esitys täältä
 8. Moottoripyöräilijä kaahasi 50 kilometrin rajoitusalueella Hollolassa
 9. Kolme lahtelaista matematiikanopettajaa sai stipendin kiitoksena ansioituneesta työstä – "Matematiikkaa voidaan soveltaa niin ilmastonmuutoksen kuin koronapandemian ratkaisemisessa"
 10. Poliisi löysi kadoksissa olleen Orimattilassa
 11. Padasjoen maastopalopaikan sammutustyöt saatiin päätökseen vihdoin torstai-iltana
 12. 29.5. koronavirustilanne Päijät-Hämeessä: Päijät-Hämeessä ei edelleenkään uusia koronavirustartuntoja
 13. Näppis: Purkupihastakin lähtee aikamoinen savupilvi, millaisia mustia pilviä nouseekaan purku- eli Kierrätyspuistosta?
 14. Katso tästä lista Koulutuskeskus Salpauksesta valmistuneista
 15. Synnyttäjiä koskevia rajoituksia höllennetään Päijät-Hämeessä – hyvinvointiyhtymä pitää osan rajoituksista voimassa

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.