Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n kesätoimittaja ja -kuvaaja etsivät päijäthämäläisiä saunojia ja saunoja – olisiko sinun lauteillasi tilaa?

Huippuravuri Global Withdrawl palasi paussilta voittovireessä – ”Hevonen oli tasapainoinen kaikella tapaa”

Lämminveristen avoin Isokenkä-lähtö huipensi keskiviikkona Vermon Toto65-kierroksen. Se päättyi Santtu Raitalan ohjastaman Global Withdrawlin ykköstilaan.

Santtu Raitala ei satsannut katapulttiavaaja Global Withdrawlilla lähtöön. Taktiikka puri, kun Matias Salon valmennettava kiri hallittuun ykköstilaan.

– Hevonen oli tasapainoinen kaikella tapaa. Olin tosi tyytyväinen siihen tänään. Se teki hyvän tasaisen kirin ja tuli kiihtyvällä vauhdilla maaliin, Santtu Raitala puhui Finlandia-ajoon jo aikaisemmin kutsutusta ruunasta voittajahaastattelussa.

Tammat terävinä

Lämminveristen tasoitusajossa tammat jättivät oriille ja ruunille vain rippeet, kun Gal Gadot Racing ja Make It Up ravasivat kärkipariksi. Voitto meni Juha Utalan valmentamalle ja ohjastamalle Gal Gadot Racingille, joka jyräsi parhaaksi toisen radan vetojuhdan paikalta.

Gal Gadot Racing ei ollut onnistunut vielä tänä vuonna voittamaan. Sen viime kisat olivat menneet penkin alle laukkojen takia.

– Tamma oli tänään oma itsensä. Se on hassu tyttö välillä, että laukkoja tulee noin vaan. Piti ottaa ryhtiliike, ja tänään oltiin ihan tosissaan, Juha Utala veisteli.

Orimattilalaisen Jyrki Tammimetsän tallin huippuvire jatkui, kun Tähti-Teijo ravasi neljännen perättäisen ykköstilansa. Tammimetsä suuntasi voittajahaastattelussa katsettaan jo tulevaan.

– Vauhdit nousevat lähdöissä koko ajan. Toivotaan, että Tähti-Teijo pystyy reagoimaan siihen. Jos se ei kesällä pärjää niin viimeistään ensi talvena menestytään.

Kotiradallaan kisannut 4-vuotiskyky Barkov Evo jatkoi tämän kauden osalta tappiottomana. Henna Halmeen ajokki ravasi keulasta helpon voiton ja oli lähdön jälkeen kuin ei olisi kilpaillutkaan.

Jarkko Kervisen suojatti Cupido kilpaili Sisusarjassa ensimmäistä kertaa urallaan pitkällä juoksumatkalla ja löi kovan vastuksen huippusuorituksella.

Tammalähdön paras oli Ari Moilasen ajokki Stonecapes Unity. Toto65-pelin täysosumalla voitti 230,33 euroa, viidellä oikein sai 8,49 e.