Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Valtteri Bottaksen ja Sami Sykön kesävaatteet, Päijät-Hämeen festarit ja muut menot – lue ESS:n kesälehti ilmaiseksi koko kesän!

Kaleva: Marjamäki jatkaa Kärpissä ainakin kevääseen 2025

Torstaina jääkiekon Liigan pudotuspeleistä karsiutunut Kärpät on tehnyt jatkosopimuksen päävalmentajansa Lauri Marjamäen kanssa. Oululainen sanomalehti Kaleva kertoo, että Marjamäen sopimus oululaisseurassa ulottuu ainakin kevääseen 2025.

Seura ei ole julkistanut Marjamäen jatkosopimusta.

Marjamäki siirtyi Kärppiin toiselle valmentajapestilleen vuosi sitten helmikuussa, kun hänen aiemman työnantajansa Jokerien KHL-taival katkesi Venäjän hyökättyä Ukrainaan. Hänellä oli viime huhtikuussa julkistettu sopimus Kärpissä kevääseen 2024.

– Hyvällä fiiliksellä tulin Ouluun kymmenen vuotta sitten, ja silloin sanat muuttuivat teoiksi. Nyt tulin yhtä innoissaan, mutta kyllä ilo on kaukana tällä hetkellä. Luulin olevani joku teräsmies. Sitten tajusin syksyllä, etten minä olekaan, Marjamäki kommentoi Kalevalle kauden päätyttyä.

Liigan suurimmalla pelaajabudjetilla toimiva Kärpät putosi dramaattisesti jo pudotuspelien avauskierroksella, kun KooKoo otti siitä niskalenkin voitoin 2–1. KooKoo jatkaa otteluja puolivälierissä Tapparaa vastaan.