Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Pelicans pöllytti SaiPaa – lappeenrantalaiset jäivät kakkoserässä ilman yhtään laukausta

Lappeenrannan SaiPan taivalta miesten jääkiekkoliigassa on karmea seurata sivusta. Tuska näkyy ja kuuluu kaikkialle.

Kolmannen voittonsa putkeen ottanut Pelicans kurmuutti SaiPaa maalein 7–2. Tappio oli lappeenrantalaisille jo yhdeksäs peräkkäinen. Lahdessa idän jättiläisellä on ollut muutenkin tahmeaa, sillä SaiPan edellinen voitto on niinkin kaukaa kuin maaliskuulta 2020.

– Alussa olimme hyviä, mutta päästetty alivoimamaali puhalsi ilmat pihalle. Avauserän jälkeen (3–0) ottelu oli taputeltu. Turha tässä on mitään selitellä. Meillä riittää mietittävää. Toivottavasti joukkueen kehonkieli on lauantaina kotijäällä hieman erilainen, SaiPan päävalmentaja Ville Hämäläinen sanoi allapäin.

SaiPan heikko esitys kulminoitui kakkoserään. Pelicans vyöryi joka rintamalla. Puolustaja Kalle Maalahden pisin vaihto kesti viittä sekuntia vaille kolme minuuttia. Pelicansin Patrik Bartosakille ei merkitty toisessa erässä yhtään torjuntaa. Pelicans vei laukaukset 29–0, vaikka SaiPa saikin aikaan yhden kudin, jota ei kuitenkaan tilastoitu. SaiPa "viihtyi" hyökkäysalueella murheelliset 21 sekuntia.

– Meillä oli railakasta menoa. Olimme energisiä ja yhtenäisiä. Nautimme pelaamisesta ja saimme onnistumisia, yhden osuman viimeistellyt Leevi Tukiainen sanoi.