Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Valtteri Bottaksen ja Sami Sykön kesävaatteet, Päijät-Hämeen festarit ja muut menot – lue ESS:n kesälehti ilmaiseksi koko kesän!

Ilves oli tyly vieras Sumulaaksossa

Syksyllä KooKoo voitti vain joka neljännen kotipelinsä jääkiekon Liigassa. Lauantaina Ilvestä vastaan tilaston kohentaminen oli lähes mahdotonta, niin nälkäisenä petolauma tuli KooKoon ilmaisotteluun. Ilves vei pisteet puhtaasti maalein 4–0.

Yli 5 500 katsojan harmiksi KooKoon ykköskenttä nukahti täydellisesti, ja laidasta KooKoon maalin eteen murtautunut Aku Räty vei Ilveksen johtoon jo 11 sekunnin pelin jälkeen.

– Oltiin tänään tehokkaita ja veskari (Marek Langhamer) oli aivan loistava, Ilveksen toisen maalin viimeistellyt kakkossentteri Tommi Tikka sanoi tyhjentävästi.

Tikka viimeisteli ylivoimalla suoraan Joona Ikosen syötöstä. Kolmannen maalin ohjasi Jani Nyman jo ennen pelin puolta väliä, ja Santeri Virtanen iski loppulukemat.

– Teimme tänään neljä näyttävää maalia ja puolustimme riittävän hyvin, Ilveksen valmentaja Antti Pennanen sanoi.

Ilves hävisi torstaina kotonaan KalPalle 0–1, vaikka laukaukset 15 minuutin pelin jälkeen olivat Ilvekselle 17–1. Nyt tulos oli toinen, mikä miellytti kauden 11:nnen maalin tehnyttä Tikkaa.

– KalPaa vastaan ote kirposi, mutta tänään pidimme otteen hyvän lähdön kautta, Tikka sanoi.

Ilveksen tshekkivahti Langhamer pelasi kauden kuudennen nollapelinsä ja nousi tilaston kärjessä Artjom Zagidulinin rinnalle. SaiPasta loppukaudeksi siirtynyt Jarno Koskiranta ei vielä ollut Ilveksen kokoonpanossa.