Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Valtteri Bottaksen ja Sami Sykön kesävaatteet, Päijät-Hämeen festarit ja muut menot – lue ESS:n kesälehti ilmaiseksi koko kesän!

Kykkänen ja Rautionaho hyppäsivät maailmancupin pisteille Japanissa

Julia Kykkänen oli sijalla 21 mäkihypyn naisten maailmancupin kilpailussa Japanin Zaossa. Kykkänen keräsi 89 ja 89,5 metriä kantaneilla hypyillään yhteensä 189,3 pistettä.

– Osui vähän lähemmäksi keulaa ja sai jotain aikaan, Kykkänen summasi Hiihtoliiton äänitiedostossa.

Myös Jenny Rautionaho ylsi maailmancupin pisteille, sillä hän sijoittui 28:nneksi. Rautionaho sai 86,5:n ja 80,5 metrin hypyillään 168 pistettä.

– Ylämäen vauhdit kehittyivät, ja toki ollaan iloisia parista pisteestä, mitkä tuli. Olen iloinen, että pääsee kotiin treenaamaan ennen seuraavaa koitosta ja jos saisi touhuun taas jotain järkeä, Rautionaho summasi kokemukset Japanista.

Kilpailun ykköseksi hyppäsi Itävallan Eva Pinkelnig, jonka kokonaispisteet olivat 230,1. Pinkelnigin hypyt kantoivat HS102-mäessä 96 ja 98,5 metriä. Saksan Selina Freitag oli toinen ja Norjan Anna Odine Ström kolmas. Freitag keräsi 228,8 ja Ström 220,1 pistettä.

Pinkelnig on maailmancupin kokonaiskilpailun kärjessä. Rautionaho on maailmancupissa sijalla 28 ja Kykkänen sijalla 36.