Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n kesätoimittaja ja -kuvaaja etsivät päijäthämäläisiä saunojia ja saunoja – olisiko sinun lauteillasi tilaa?

Akaa-Volley voitti pitkällä kaavalla kärkiottelun

Akaa-Volley piti lauantaina vaikeuksien kautta toisen sijansa lentopallon Mestaruusliigassa, kun Olli Kunnarin valmentama joukkue kaatoi sarjassa neljäntenä olevan joensuulaisen Karelian Hurmoksen 3–2.

– Vuorotellen lahjoitettiin erävoittoja vastustajalle tekemällä paljon virheitä, Kunnari ihmetteli.

Akaan Greg Petty oli 23 pisteellä ottelun tehokkain pelaaja.

– Neljännen erän ruma häviö toi sopivan aggressiivisuuden viidennen erän peliimme, Petty korosti.

Eetu Häyrinen ja Mikko Räsänen tekivät Hurmokselle 22 pistettä mieheen. Valmentaja Matti Alatalo harmitteli rauhattomuutta pelissä.

– Muutama hölmö virhe kolmannessa ja viidennessä erässä näkyi liikaa taululla. Kun olisi pitänyt pelata rauhallisesti, niin ylipelattiin, Alatalo sanoi.

Savo Volleylle ensimmäinen 3 - 0-voitto

Viime kauden hopeajoukkue Savo Volley otti vasta kauden 16. ottelussaan ensimmäisen 3–0-voiton, kun Vantaan Ducks kaatui Leppävirralla 3–0.

– Meillä oli edellisen Joensuussa koetun tappion jälkeen parikin isoa keskustelua, ja tänään saimme niiden tulokset näkymään pelissä. Virheitä tuli, mutta joukkueen ilme ja energia oli todella hyvällä tasolla, kehui valmentaja Timo Tolvanen.

Veikka Lindqvist teki Savolle 16 ja Andrus Raadik 14 pistettä. Ducksista ei kukaan yltänyt kaksinumeroiseen saldoon.

TuTo taistelee pudotuspelipaikasta

TuTo Volley katkaisi Kokkolan Tiikereiden kolmen ottelun voittoputken, kun kotijoukkue otti 3–2-voiton ja pysyi mukana taistelussa pudotuspelipaikasta.

William Groffier teki kotijoukkueelle 16 ja Matias Tihumäki 13 pistettä. Tiikerit joutui sijoittamaan hakkuri Daniel Thiessenin yleispelaajaksi ja hakkuriksi laitettiin Matias Saviaro.

Saviaro teki 21 pistettä, mutta myös peräti 13 hyökkäysvirhettä.

– Oli erikoinen ottelu. Kun Tiikereiltä puuttui yleispelaaja Jere Mäkinen, niin se vaikeutti omaakin peliä. Olimme tehneet taktiikan sen mukaan että hän pelaisi. Ottelun edetessä löysimme keinot voittaa, tiivisti TuTon valmentaja Olli Kuoksa.

PerPo nousi vierasvoittoon

Hakkuri Fredric Gustavsson teki peräti 34 pistettä, kun Perungan Pojat kukisti Kyyjärvellä kotijoukkueen 3–2. Yleispelaaja Alvi Shurdhi tuki hyvin 28 pisteellä.

– Lähtökohtiin nähden pelasimme hyvän ottelun. Kaksi pistettä tyydyttää, tiivisti ottelun PerPon passari Lasse Jäntti.

Oskari Keskinen oli Kyvyn tehokkain 25 pisteellä. Ikinuori Aivars Petrusevics kokosi 23 pistettä. Hyvin onnistui myös keskipelaaja Tommi Siirilä 16 pisteellä.

Tappio oli liiganousijalle jo kuudes peräkkäinen. Ottelu oli PerPolle peräti yhdeksäs viisieräinen tällä kaudella.

PerPolta muuttui molemmat vakiokokoonpanon keskitorjujat. Oulun Kiskosta saatiin lainalle Leevi Alajärvi, toinen keskipelaaja oli Jeremia Heinonen.