Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n kesätoimittaja ja -kuvaaja etsivät päijäthämäläisiä saunojia ja saunoja – olisiko sinun lauteillasi tilaa?

Krista Pärmäkoski ja Kerttu Niskanen jatkavat Tour de Skin kärkikahinoissa – ohjelmassa suomalaisten suosikkeihin kuuluva perinteisen hiihtotavan kilpailu Val di Fiemmessä

Maastohiihdon Tour de Skin viimeistä edellisen kilpailupäivän ohjelmassa ovat 15 kilometrin yhteislähdöt perinteisellä hiihtotavalla Italian Val di Fiemmessä.

Krista Pärmäkoski jatkaa kiertuetta kolmannelta sijalta. Hän on jäänyt kokonaiskilpailua johtavasta Ruotsin Frida Karlssonista minuutin ja viisi sekuntia. Norjan Tiril Udnes Weng on toisena 24 sekunnin päässä Pärmäkoskesta.

– Tärkeä päivä. Pitää hiihtää kovaa ja rohkeasti, muttei alussa liian kovaa, Pärmäkoski kaavaili 15 kilometrin kilpailua Hiihtoliiton tallenteella.

– Pään pitää kestää. Täytyy uskaltaa tehdä tarvittaessa rohkeaa hiihtoa.

Kerttu Niskanen jatkaa Touria viidennellä sijalla. Hän on jäänyt minuutti 32 sekuntia kärjestä. Anne Kyllönen on kokonaistilanteessa 18:ntena.

Naisten 15 kilometrin kilpailu alkaa kello 12.45 Suomen aikaa.

Vuorelalla lämpimät muistot yhteislähdöstä

Norjan Johannes Hösflot Kläbo on voittanut Tourin kaikki viisi lähtöä ja johtaa kokonaiskilpailua 58 sekunnin erolla Ruotsin Calle Halfvarssoniin. Italian Federico Pellegrino on kolmantena ja maailmancupia johtava Norjan Pål Golberg neljäntenä.

Perttu Hyvärinen on 20:s ja Markus Vuorela 36:s. Lauri Lepistö oli Val di Fiemmen sprintin jälkeen 52:s, mutta suunnitteli kiertueen keskeyttämistä.

Val di Fiemmen yhteislähtö kuuluu Vuorelan suosikeihin Tour de Skillä. Kaksi vuotta sitten hän sijoittui kilpailussa 16:nneksi.

– Odotan innolla 15 kilometrin kisaa. Siitä tulee varmasti hieno, Vuorela arveli äänitallenteellaan.

Miesten kilpailu alkaa kello 14.30.