Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Sydämenpysähdyksen kokeneen NFL-pelaajan tilassa "huomattavaa parannusta"

Amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigan ottelussa maanantaina sydämenpysähdyksen kokeneen Damar Hamlinin tilassa on tapahtunut "huomattavaa parannusta", Buffalo Bills -seura ilmoitti torstaina.

Billsin takapuolustajana pelaava 24-vuotias Hamlin lyyhistyi maanantaina kentälle taklauksen jälkeen ottelussa Cincinnati Bengalsia vastaan. Hamlin sai ensimmäisellä neljänneksellä kovan iskun taklattuaan Bengalsin Tee Higginsiä, nousi hetkeksi ylös ja kaatui sen jälkeen kentälle. Ensiavun jälkeen hänet kiidätettiin sairaalan teho-osastolle.

– Cincinnatin yliopistosairaalan lääkäreiden mukaan Damarin tilassa on ollut huomattavaa parannusta viimeisten 24 tunnin aikana. Hän on yhä kriittisessä tilassa, mutta keuhkojen paraneminen jatkuu ja tila kohentuu vakaasti. Olemme kiitollisia tuen osoituksista, joita olemme saaneet, seura kertoi.

Hamlinin agentti Ronald Butler sanoi AP-uutistoimistolle, että Hamlin on valveilla ja hän on pystynyt puristamaan läheistensä käsiä. Butlerin viestistä kertoi muun muassa ESPN.