Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Valtteri Bottaksen ja Sami Sykön kesävaatteet, Päijät-Hämeen festarit ja muut menot – lue ESS:n kesälehti ilmaiseksi koko kesän!

Käsirysy toi pelikiellon 11 pelaajalle NBA:ssa, Orlandosta yhdeksän pelikieltoon

Koripalloliiga NBA antoi peräti 11 pelaajalle pelikieltoa keskiviikkoisesta käsirysystä Detroit Pistonsin ja Orlando Magicin ottelussa. Pistonsin Killian Hayes on joukosta pisimpään sivussa, sillä hän sai kolmen ottelun pannan. Orlandon Moritz Wagner huilaa kaksi ottelua, kun muut yhdeksän tuomittua pelaajaa ovat sivussa yhdestä ottelusta.

Tuomiot osuvat kipeimmin Orlandoon. Sen kahdeksan pelaajaa sai yhden ottelun pannan, koska he poistuivat vaihtopenkiltä sääntöjen vastaisesti. NBA ajoittaa pelikiellot kuitenkin niin, että Orlando saa vähintään kahdeksan pelaajaa mukaan kahteen seuraavaan otteluunsa.

Tunteet kuumenivat yli äyräiden ottelun toisella neljänneksellä. Orlandon Wagner tuuppasi Hayesin pelikentältä tämän tavoitellessa palloa sivurajan tuntumassa. Detroitin Hamidou Diallo ärtyi työntämisestä niin, että hän työnsi Wagneria takaapäin, ja perään Hayes löi Wagneria takaraivoon.