Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Hockey Time -podcast | Pelicansin ex-luottomies lopetti peliuransa kaikessa hiljaisuudessa, etenee nyt kunnianhimoisesti työelämässä

ESS:n kiekkopodcastin tuoreessa jaksossa on vieraana Marko Pöyhönen.

Mitä kuuluu Marko Pöyhöselle? Pelicansin oma kasvatti edusti kotiseuraansa koko uransa kolmekymppiseksi asti ja lähti sen jälkeen kiekkoilemaan ulkomaille. Ammattilaiskaukaloissa Pöyhöstä ei ole nähty sitten kevään 2020, mutta lopettamisilmoitusta ei ole tähän päivään mennessä kuultu.

Pöyhönen vieraili Etelä-Suomen Sanomien Hockey Time -podcastin haastattelussa kertomassa tarinansa.

Jakson sisältö:

– Johdatus päivän tarjontaan. Viime jakson lopussa kuultiin enteellisiä sanoja. (00:10)

– VIERAS: Marko Pöyhönen kertoo uutisen kaksi vuotta jälkijunassa. "Silloin kaiken painin keskellä tuntui helpommalta, ettei missään sano sitä ääneen." (03:48)

– Lopettaminen kävi mielessä jo reilu kymmenen vuotta sitten. Tilastot eivät aina hurmanneet, mutta Pelicansissa nähtiin numeroiden taakse. "Koin sen ylpeydenaiheeksi, etten pelannut missään muualla." Viimeisellä Pelicans-kaudella tuli pieni yhteentörmäys valmennuksen kanssa. (09:46)

– Siirto hyökkääjästä pakiksi johti odottamattomiin tuloksiin. Keski-Eurooppa kannatti nähdä ja jääkiekosta nauttiminen palautui. "Ehkä siellä ei katsomossa ketään kiinnostanut, millä taktiikalla me pelataan." (25:36)

– Opinnot ja työura etenevät samanlaisella kunnianhimolla kuin mihin urheilijana tottui. "Toivottavasti pystyn omalla tekemiselläni vaikuttamaan tulevaisuuteen." Tasaisen pinnan alta löytyy myös väriä, sanoo Pöyhösen pitkäaikainen pelikaveri. (41:00)

– Yksi vieras ulos, toinen sisään – tuoliin istahtaa selostaja-toimittaja Nuutti Vihtilä. Mitä Pelicans-luotsin viimeviikkoisesta tuomariavautumisesta pitäisi ajatella? (62:41)

– Marraskuu rusikoi Pelicans-talentti Aatu Jämseniä lujaa. Kurinpitodelegaatiolla on taas töitä. (81:00)

Voit kuunnella Hockey Timen alla olevalla mediasoittimella. Jakso on kuunneltavissa myös Spotify-suoratoistopalvelusta.

Palautetta, kommentteja ja kehitysehdotuksia voit lämätä Twitterissä tilille nimeltä Hockey Time Lahti (@HokiPodi).