Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Ojamäki jatkoi HPK:n luisua

Tapparan hyökkääjä Niko Ojamäki, 27, ratkaisi Tapparalle voiton ja jatkoi HPK:n alamäkeä kiekkoliigassa keskiviikkona. Tappara voitti 5–3.

HPK on nyt voittanut vain kaksi peliä 14 viimeisestä matsistaan. Ojamäki aloitti ja teki voittomaaliksi jääneen vierailijan neljännen maalin. Kolmen vuoden takainen maailmanmestari ja olympiavoittaja Ojamäki katkaisi 16 ottelun maalittomuusputkensa.

Tapparan hämeenlinnalaiskasvatti Patrik Virta, kultakypärä Jori Lehterä ja Kristian Tanus osuivat kertaalleen. Veli-Matti Savinainen (0+3) oli ottelun tehomies.

– Pahoittelut siitä, että jouduimme siirtämään ottelun. Meillä olisi ollut käytössä vain 12 pelaajaa. Pitkän pelitauon ja sairastelujen jälkeen ei ollut yksinkertainen asia lähteä peliin, sanoi Tapparan valmentaja Jussi Tapola.

HPK:n maalivahti Sami Rajaniemi kukitettiin ennen ottelua 500 ottelun rajapyykin takia. Rajaniemi venyi juhlapelissään 25 pelastukseen.

– Se ei ollut huonoa peliä, mutta ei tarpeeksi hyvääkään. Meidän ensimmäinen erä oli hyvä, mutta toisessa erässä Tapparalla oli pitempiä hallintajaksoja. Loukkaantumistilanne ei muutu positiivisempaan suuntaan, sanoi HPK:n valmentaja Jarno Pikkarainen.