Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Päivitämme verkkosivujamme, tilaajien on kirjauduttava uudelleen

Vahvistus: Neymar sivussa myös alkulohkon päätöspelin

Brasilian tähtipelaaja Neymar on odotetusti sivussa, kun Brasilia päättää alkulohkopelit jalkapallon miesten MM-turnauksessa perjantaina Kamerunia vastaan. Asian vahvistaa maajoukkueen lääkäri.

Neymar loukkasi nilkkansa Brasilian turnauksen avanneessa voitokkaassa ottelussa Serbiaa vastaan, ja hän oli poissa brassien voittaessa Sveitsin maanantaina. Brasilia varmisti Sveitsi-voitolla paikan jatkopeleihin, mutta alkulohkossa on vielä edessä Kamerunin kohtaaminen.

– Neymarilla on ollut hieman kuumetta. Se on nyt hallinnassa, eikä se ole sotkenut kuntoutumista nilkkavammasta, Brasilian joukkueen lääkäri Rodrigo Lasmar kertoi maan jalkapalloliiton julkaisemalla videolla.

Tohtorilta ei saatu sen tarkempaa arviota Neymarin paluusta kentille tai siitä, onko supertähti pelikuntoinen enää missään vaiheessa turnausta.

Brasilialta ovat sivussa myös pakit Danilo (nilkkavamma) ja Alex Sandro (lihasvamma). He ovat Neymarin tavoin poissa pelistä Kamerunia vastaan.