Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Pärmäkoski jäi viisi sekuntia palkintosijasta Rukalla, Niskanen oli kysymysmerkkinä 10. sijan jälkeen

Palkintosijat karkasivat suomalaisilta maastohiihdon maailmancupin naisten 10 kilometrillä Rukalla, sillä Krista Pärmäkoski oli parhaana suomalaisena viides. Perinteisellä hiihtotavalla Pärmäkoskea nopeampia olivat tänään Ruotsin Ebba Andersson ja Frida Karlsson, Saksan Katharina Hennig ja Norjan Anne Kjersti Kalvå.

Pärmäkoski hävisi voittajalle 18,3 sekuntia. Kolmossija karkasi Pärmäkoskelta viiden sekunnin päähän. Eilen Pärmäkoski oli sprintissä 21:s, mutta kymppi on hänen bravuurimatkansa.

– Pieni ero kolmanteen sijaan, Pärmäkoski kommentoi Ylen tv-haastattelussa.

Hän totesi palkintosijalle hiihtämisestä, että sellaiseen yltämiseksi pitää "ihan oikeasti olla todella hyvä päivä". Hän arvioi, että yleisön kannustus laittoi hiihtämään välillä turhankin kovaa tietyissä radan kohdissa.

Muista suomalaisista Kerttu Niskanen oli pettymyksekseen vasta kymmenes. Niskanen oli Ylen tv-haastattelussa kysymysmerkkinä, miksi hiihto ei toiminut paremmin.

– Pitää vähän miettiä, miksi hiihto oli tuollainen. Tahmealta tuntui, Niskanen sanoi.