Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Päivitämme verkkosivujamme, tilaajien on kirjauduttava uudelleen

Pelicansin valmennusjohdolta jämäkkä reaktio rumaan tappioon – kaikki ketjut uusiksi

Pelicans kohtaa lauantain kotiottelussaan HPK:n. Peli on osa tämän kauden kamppailua Hämeen herruudesta.

Pelicans lähtee lauantain HPK-kotiotteluun pesemään kasvojaan perjantaina saadun turpasaunan jäljiltä. Ilves pöllytti lahtelaisryhmää Tampereella 6–2, ja ottelun jälkeen Pelicans-kapteeni Miika Roine totesi, että pelaajilla on peiliin katsomisen paikka.

Kaanien valmennusjohtokin näyttää käyneen tiukkoja pohdintoja, sillä lauantaiksi kaikki hyökkäysketjut on laitettu uusiksi.

Ilves raateli Pelicansin alivoiman riekaleiksi, kapteeni Roine vakavana: "Emme voi kuin katsoa peiliin"

Pelicans on tehnyt tällä kaudella monenlaisia ketjukokeiluja. Nyt hyökkäyskolmikot on ruuvattu sellaiseen muotoon, ettei vastaavia koostumuksia juuri ole nähty. Esimerkiksi Sakke Hämäläinen johtaa tavanomaisesti nelosketjua, mutta nyt Hämäläinen on nostettu nimelliseen ykkösketjuun ja hänen laidoillaan pelaavat Iikka Kangasniemi ja Lars Bryggman.

Ketjut ovat uudessa muodossa, mutta pelaava miehistö on lähestulkoon sama kuin perjantaina. Hyökkäyksessä Juuso Jämsen saa pelivuoron ja Lenni Killinen joutuu huilaamaan. Puolustuksessa Viktor Persson väistyy Saku Salmisen tieltä.

Pelicansin maalinsuulla jatkaa Jasper Patrikainen. Ottelu on osa Pelicansin ja HPK:n jo perinteeksi muodostunutta kamppailua Hämeen herruudesta. Joukkueiden kauden ensimmäinen keskinäinen kohtaaminen päättyi Pelicansin 2–1-voittoon Hämeenlinnassa.

Ottelu alkaa Isku Areenassa kello 17. Radio Voiman ottelulähetys käynnistyy kello 16 taajuudella 98,6 MHz (Itä-Häme 94,9 MHz) ja kanavan verkkosivuilla.

Pelicansin kokoonpano HPK-otteluun:

Hyökkäys:

Lars Bryggman - Sakke Hämäläinen - Iikka Kangasniemi

Miika Roine - Lukas Jasek - Aleks Haatanen

Aatu Jämsen - Elias Vilén - Tyler Kelleher

Otto Kivenmäki - Joni Ikonen - Juuso Jämsen

Puolustus:

Anton Mylläri - Toni Utunen

Aleks Haatanen - Topias Vilén

Teemu Eronen - Petteri Riihinen

Saku Salminen

Maalivahdit:

Jasper Patrikainen (Oskari Parviainen)

Pelicans mainostaa "maailman vaarallisinta miestä", joka ei oikeasti halua tapella