Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Valtteri Bottaksen ja Sami Sykön kesävaatteet, Päijät-Hämeen festarit ja muut menot – lue ESS:n kesälehti ilmaiseksi koko kesän!

Valtteri Bottas keskittyy Aston Martinin uhkaan

Valtteri Bottas toivoo, että hän kykenisi hyödyntämään Alfa Romeon kehitystyön Brasiliassa paremmin kuin edellisessä formula 1:n MM-osakilpailussa Meksikon grand prix'ssa. Bottas kuittasi edellisestä kilpailusta yhden MM-pisteen, mutta odotukset kuudennesta lähtöruudusta olivat korkeammalla.

– Oli hienoa palata pitkästä aikaa pistetiloille. Yksi piste on paljon parempi kuin ei mitään, mutta emme yltäneet kilpailussa yhtä hyvään vauhtiin kuin aika-ajossa, Bottas muistutti.

– Meksikossa kovat renkaat eivät toimineet odotetusti. Se yllätti meidät, mutta odotan, että pystymme nyt hyödyntämään auton parantuneen vauhdin paremmin.

Alfa Romeo on valmistajien MM-pisteissä kuudentena, mutta Aston Martin on noussut neljän pisteen päähän uhaksi. Sao Paulon kilpailussa ajetaan lauantaina sprintti ja sunnuntaina normaalimittainen kilpailu. Jaossa on siis tavallista isompi pistepotti.

– Olemme saaneet kehitysosien ansiosta autoon lisää vauhtia ja nyt olisi hyvä tilaisuus tehdä eroa Aston Martiniin, Bottas vahvisti.

– Meille tämä on ihan merkittävä kamppailu.

Sao Paulon viikonloppu alkaa perjantaina sprinttikilpailun aika-ajolla.