Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n kesätoimittaja ja -kuvaaja etsivät päijäthämäläisiä saunojia ja saunoja – olisiko sinun lauteillasi tilaa?

Markku Niemisen tallilla loistoilta Vermossa

Maamme kärkivalmentajiin koko 2000-luvun kuulunut Markku Nieminen toi Vermon keskiviikkoraveihin neljän ravurin joukkueen. Nelikko suoritti tuloksellisesti napsua vaille täydellisesti, kun kotiin Urjalaan viemiseksi oli kolme täysosumaa ja yksi hopeasija.

Lämminveristen avoimessa lähdössä tauolta palasi mielenkiintoinen nimi, kun ranskalaisjyrä Don Williams nähtiin tositoimissa ensimmäistä kertaa sitten kesäkuun.

Niemisen tallin voimanpesä oli suoraan tauolta voittovireessä, kun 9-vuotias tuli vahvasti maaliin saakka ja niittasi aivan lopussa alkumatkasta kovaan matkavauhtiin sortuneen kärkiparin T.Rex – Hotshot Luca.

– Olen sanaton. En olisi uskonut, että hevonen on tänään vielä tässä iskussa, hevosen hoitaja Johanna Kyläkoski iloitsi voittajahaastattelussa.

Markku Niemisen talliin napsahti voitto myös, kun Ari Moilasen ohjastama American Cooper otti toisen perättäisen voittonsa ylivoimatyyliin. Urjalalaisjoukkueen kolmas ykköstila tuli aloittelevien ravureiden kisassa Uptown Kempin voittaessa omistaja-kasvattaja Kimmo Kempin ohjastamana.

Derby-sarjassa Hannu Torvisen ohjastama Time Match kiri vahvasti, mutta Markku Niemisen valmennettava joutui tyytymään kakkossijaan, kun hirmuisessa syysvireessä kilpaileva Deep Blue Font leiskautti ohi voittoon Santtu Raitalan ohjastamana.

Viisivuotias vihdoin voittovuorossa

Nurmijärvellä tallia pitävän Anne Kankaan suojatti Quite A Lover oli tehnyt tänä vuonna useita kovia suorituksia ilman kirkkainta palkintoa. Vermossa tärähti kunnolla, kun ruuna voitti Voimaliigan kilpailun.

– Quite A Lover on tosi hyviä suorituksia tehnyt ja tosi hyviä sijoituksia ottanut, mutta voitto aina voitto, Jukka Torvinen muistutti.

Kylmäveristen koitoksessa nimi oli enne, kun kouvolalaisen Jari Haikaraisen ohjastama Oon Eka ehti kuin ehtikin mallikkaan kirinsä päätteeksi parhaaksi. Teräsmiesliigan paras oli Juha Utalan suojatti Royalsky.

Toto65-pelin täysosumalla sai 47,67 euroa, viidellä oikein lunasti 2,15 e.