Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n kesätoimittaja ja -kuvaaja etsivät päijäthämäläisiä saunojia ja saunoja – olisiko sinun lauteillasi tilaa?

Type A yllätysvoittoon Bjerken raveissa

Bjerke toimi pohjoismaisen 75-pelin isäntäratana lauantaina. Frode Hamren tallista kilpaili neljä hevosta Axel Jensenin muistoajossa. Type A toi Hamrelle yllätysvoiton.

Magnus Teien Gundersenin ajamalla Type A:lla oli eturivin uloin lähtörata, ja valjakko matkasi toinen jonon viimeisenä. Cronos Degli Dei ja Seven Nation Army lähtivät vetämään kolmannen radan jonoa. Yhdysvalloissa syntynyt Type A seurasi niitä ja kiri maalisuoralla 300 000 kruunun voittoon ajalla 11,2a/1609m.

– Lähtörata oli huono, mutta kova tempo auttoi meitä, ja saimme hyvät selät kirissä. Voittaa tällainen lähtö radalta 8 on tietysti yllätys, mutta Type A teki fantastisen juoksun, Gundersen sanoi.

Kultadivisioonahevosia nähtiin Big Noon Pokalenissa. Björn Goopin ajama Stoletheshow lähti kiriin takasuoralla, ja keväällä Finlandia-ajossa kakkoseksi sijoittunut ori näytti painelevan voittoon. Alessandro Gocciadoro säästi Zorro Windin kiriruudin maalisuoralle. Hän käänsi hevosensa viidennelle radalle, ja Zorro Wind porhalsi ykköseksi. Stoletheshow oli hyvä kakkonen.

Janne Svartin valmentama Souvenir d’Inverne ravasi johtohevosen rinnalla ja punnersi siitä Björn Goopin ajamana ykköseksi mailin ryhmässä. – Tunteita ei pysty sanoin kuvailemaan, olen niin onnellinen. Tämä oli minun ensimmäinen 75-voittoni, Svart iloitsi.