Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Kärppien Tiivolan kotisaldo 3+7, vieraissa 0+0 – "En ollut itse huomannut tuota ja varmaan on sattumasta kyse"

Kärppien hyökkääjähankinta Peter Tiivola oli tutun tehokkaana, kun oululaiset kellistivät kotipelissään Ässät 2–0 miesten jääkiekkoliigassa tiistaina. Tiivola syötti Kasper Björkqvistin 1–0-voittomaalin avauserässä.

– Ei ollut paras peli meiltä ja tiedämme, että pystymme parantamaan paljon. Ehkä vähän helposti luovuimme kiekosta, mutta Ässät pelasi kyllä hyvin, Tiivola kehaisi ex-seuraansa.

Kotijoukkueen sankariksi nousi maalivahti Leevi Meriläinen, joka pelasi toisen perättäisen nollapelin Kärppien kotiotteluissa.

Tiivola on tehnyt tällä kaudella tehopisteet 3+7, joista joka ainoa on syntynyt kotipelissä.

– En ollut itse huomannut tuota, ja varmaan on sattumasta kyse, sillä on vieraissakin ollut paikkoja. Viikonloppuna on hyvä paikka Hämeenlinnassa korjata sitä tilastoa.

Kärpät pelaa HPK:n vieraana sekä perjantaina että lauantaina.

Ässät pelasi jo viidennen pelin putkeen, jossa jompikumpi joukkueista on jäänyt nollille. Kolmannessa erässä 1–0-tilanteessa paras paikka aukesi Niklas Appelgrenille, mutta Meriläisen huipputorjunta esti hyökkääjän kauden avausmaalin syntymisen.