Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Itsenäisyyspäivän kunniamerkkien saajat julkistettiin – katso ketkä palkittiin Lahden seudulla

Hockey Time -podcast | Missä Antti Tyrväinen on luurannut viime keväästä lähtien? "On ollut kovia vuosia, joten tuntui, että pitää ottaa vähän happea"

ESS:n kiekkopodcast on palannut! Kauden avausjaksossa vieraana on Antti Tyrväinen, joka on ollut ilman pelipaikkaa sen jälkeen kuin Pelicansin viime kausi päättyi. Voimahyökkääjä tunnetaan painavista taklauksistaan ja painavista mielipiteistään.

Etelä-Suomen Sanomien Hockey Time -kiekkopodcast palaa uudistuneena. Vakioitua julkaisuaikataulua ei toistaiseksi ole, mutta kauden mittaan on tulossa useita: runsaasti puhesisältöä Liiga-kiekkoilusta, erityisesti Pelicansista ja päijäthämäläisestä kiekkoilusta. Jaksot rakentuvat vahvasti vieraiden ympärille.

Kauden ensimmäisen Hockey Time -podcastin puheenaiheet:

– Uusi kausi, uudet kuviot. Studion isäntäväki on vähentynyt, mutta konsepti ei vaihdu monologiksi. Vieraat pääsevät suureen rooliin. (00:08)

– Mitä kuuluu Antti Tyrväiselle? Mies on ollut tutkan ulkopuolella keväästä lähtien, mutta peliura ei suinkaan ole päättymässä. "Henkisesti ja fyysisesti on ollut kovia vuosia, joten tuntui, että pitää ottaa vähän happea." (02:50)

Keski-Euroopan liigat kiinnostavat Antti Tyrväistä, mutta kaukaloon ei ole ollut kiirettä: "Halusin olla lapseni tukena koulutaipaleen alussa"

Tyrsky ottaa kontaktia niin vastustajiin kuin kannattajiin. Otsikoissakin on oltu. "Sen verran kova kuori on kasvanut, etten hirveästi välitä, mitä kirjoitetaan. Nuorempana sitä oli haavoittuvaisempi." Kiekkokouluissa nassikat kyselevät: "Kuinka kovaa sä taklaat?" (07:48)

– Petri Matikainen muistelee "Anakondaa". Karskin kuoren alta löytyy pelaaja, joka tarvitsee välillä valmentajalta taputtelua. "Kun satakiloinen jätkä pääsee täyteen vauhtiin, voi käydä kalpaten ja näyttää rujolta. Ei Antti halua ketään laittaa lasarettiin." (14:04)

– Pelikiellot kevensivät lompakkoa kymppitonneilla ja muuttivat ajattelua. Pelin luonteen muuttuminen mietityttää ja huolettaa, kun nuoret pelaajat eivät ole tottuneet taklauspeliin. "Viime vuosilta muistan monta tilannetta, kun olisin voinut satuttaa ja vetää ihan yli." (30:25)

– Menestys ja voittaminen toimivat polttoaineena. Pelicansissa mitalit jäivät saavuttamatta, vaikka keväällä 2019 oli aineksia vaikka mihin: "Uran suurin pettymys. Tuntui, että oli Pelicans-historian paras joukkue." Mutta oliko tänä kesänä neuvotteluja kasvattajaseuran kanssa? (39:14)

– Katsaus Pelicansin alkukauteen ja keskiviikon avojääpommiin. Syksy on ylittänyt odotukset, onnistujia löytyy niin nimimiehistä kuin nuorista taustajoukoista. (48:02)

Voit kuunnella Hockey Timen alla olevalla mediasoittimella. Jakso on kuunneltavissa myös Spotify-suoratoistopalvelusta.

Palautetta, kommentteja ja kehitysehdotuksia voit lämätä Twitterissä tilille nimeltä Hockey Time Lahti (@HokiPodi).