Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n kesätoimittaja ja -kuvaaja etsivät päijäthämäläisiä saunojia ja saunoja – olisiko sinun lauteillasi tilaa?

Erwin teki neljännen kerran kaksi maalia tällä liigakaudella

Hakan tähtihyökkääjä Lee Erwin teki sunnuntaina neljännen kerran tällä kaudella kaksi maalia, kun joukkue käytännössä varmisti neljännen sijan jalkapalloliigan ylemmässä loppusarjassa kaadettuaan SJK:n 2–0.

Erwinillä on nyt koossa 17 maalia ja tulossa liki varma maalikuninkuus. Tavoitteet ovat silti samat kuin ovat olleet koko kaudella.

– Ei ole ollut maalitavoitetta ja vaikka jäisin 17 maaliin, niin ei väliä jos joukkue voittaa ja pääsemme Euroopan kentille. Siinä tapauksessa on mahdollista, että jatkan täällä, Erwin korosti.

Erwin teki molemmat maalinsa vasemmalla jalalla ja toisella jaksolla, ensin vasempaan yläkulmaan ja toisen vasempaan taka-alanurkkaan. Edelliselläkin kierroksella hän osui vasurilla, kun Haka kaatoi Turussa Interin 1–0.

Valmentaja Teemu Tainio pitikin jälleen kerran näkemästään.

– Lee viimeistelee tehokkaasti molemmilla jaloilla, mikä tekee puolustajalle vaikeaksi puolustaa häntä. Hän tekee hyvin töitä koko ajan ja osaa hakeutua vapaisiin tiloihin, Tainio kehui.

Haka nousi pisteen päähän Hongasta ja joukkueet kohtaavat päätöskierroksella Espoossa. Sitä ennen Hongan ohjelma on toki helpompi.

Kolme parasta pääsee eurocupeihin ja neljäs paikka ratkaistaan viiden seuraavaksi sijoittuneen kesken. Eurolopputurnaus pelataan siten, että parhaalta sijalta siihen lähtevä joukkue pääsee suoraan sen finaaliin.