Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Itsenäisyyspäivän kunniamerkkien saajat julkistettiin – katso ketkä palkittiin Lahden seudulla

Pelicansilla tutut kärkihahmot kehissä, Tapparalta puuttuu ykkösvahti – tässä kokoonpano lauantain peliin

Pelicans pääsee lauantain otteluun levänneenä, kun taas Tapparalla on alla tappiollinen perjantai-ilta.

Pelicans hakee kahden tappiopelin jälkeen paluuta voittokantaan, kun Tappara saapuu vieraaksi Lahteen lauantain Liiga-ottelussa. Pussinokat kärsivät aiemmin tällä viikolla niukat tappiot vieraissa TPS:lle ja Jukureille. Jukureita vastaan tuomisiksi jäi sentään yksi piste jatkoajalle venymisen ansiosta.

Pelicans lähtee peliin pitkälti samalla kokoonpanolla kuin torstaina. Ainoat muutokset on hyökkäyksen kolmos- ja nelosketjuissa. Niklas Nordgren palaa pelaavaan miehistöön ja ottaa paikan kolmosketjun oikeassa laidassa. Nelosketjussa vakiokasvo Sakke Hämäläinen saa tällä kertaa laidoilleen Lenni Killisen ja Leevi Tukiaisen.

Lahtelaisten maalilla aloittaa Patrik Bartosak. Tapparan veräjällä torjuu Vilho Heikkinen, kun ykköskassari Christian Heljanko on sivussa. Pelicans pääsee otteluun levänneenä perjantain kevyen harjoituspäivän jäljiltä, kun taas Tappara sai perjantai-iltana kotijäällään köniinsä Ässiltä maalein 1–4.

Ottelu alkaa Isku Areenassa kello 17. Radio Voiman ottelulähetys käynnistyy kello 16 taajuudella 98,6 MHz (Itä-Häme 94,9 MHz) ja kanavan verkkosivuilla.

Pelicansin kokoonpano Tappara-otteluun:

Hyökkäys:

Miika Roine - Lukas Jasek - Otto Kivenmäki

Iikka Kangasniemi - Joni Ikonen - Aatu Jämsen

Lars Bryggman - Elias Vilén - Niklas Nordgren

Lenni Killinen - Sakke Hämäläinen - Leevi Tukiainen

Puolustus:

Anton Mylläri - Saku Salminen

Teemu Eronen - Petteri Riihinen

Peter Andersson - Viktor Persson

Taneli Ronkainen

Maalivahdit:

Patrik Bartosak (Jasper Patrikainen)