Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Hakan pronssijahti käynnistyi vierasvoitolla Interistä

Valkeakosken Haka aloitti miesten jalkapalloliigan Mestaruussarjan keskiviikkona voitokkaasti, kun joukkue haki 1–0-vierasvoiton Turun Interistä. Hakan voittomaalin laukoi maalipörssin kärkimies Lee Erwin, jolle osuma oli jo kauden viidestoista. Voitolla Haka kiri jo pisteen päähän sarjassa kolmantena olevasta Hongasta.

– Saimme hyvän lähdön mitalitaisteluun. Avausjakso oli täysin hallinnassamme ja saimme hyvin luotua painetta Interin päätyyn. Puutteita oli kuitenkin keskityksissä ja laukauksissa, mutta onneksi puolustuksemme toimi loistavasti, summasi Hakan päävalmentaja Teemu Tainio.

Maaottelutauon aikana päävalmentajaa vaihtanut Inter ei onnistunut maalinteossa kotikentällään. Joukkueen pelisysteemissä ei kuitenkaan suuria muutoksia kentällä näkynyt.

– Tiukka ottelu, mutta maaleja ei valitettavasti tullut. Yritystä pelaajilta ei puuttunut, mutta vasta toisella puoliajalla pääsimme kunnolla vauhtiin, totesi ensimmäistä kertaa Interiä luotsannut Ramiro Munoz.