Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

KuPS varmisti jalkapallon naisten Suomen mestaruuden

Kuopion Palloseura varmisti lauantaina toisen peräkkäisen jalkapallon naisten Suomen mestaruuden, kun se voitti ottelunsa Kansallisessa liigassa ja HJK jäi tasapeliin. Sarjakakkonen HJK ei enää voi saavuttaa KuPSia.

KuPS kukisti kotonaan helsinkiläisen PK-35:n 5–1 ja jäi odottamaan myöhemmin pelatun HJK–PK-35 Vantaa -ottelun tulosta. HJK johti ottelua vielä loppuhetkillä ja oli siirtämässä mestaruuden ratkeamista, mutta PK-35 Vantaa tuli 1–1-tasapeliin. Näin KuPSin johto HJK:hon venyi kahdeksaan pisteeseen, kun kautta on jäljellä enää kaksi sarjakierrosta.

– Mukavaa, että saatiin tämä poikki tässä. Ei tarvitse miettiä edes teoriassa, miten voi käydä. Mestaruus on meidän, KuPSin päävalmentaja Ollipekka Ojala iloitsi Ylen haastattelussa.

Ojala kertoi, että pelaajien mestaruusjuhlat saavat vielä odottaa. KuPS nimittäin pelaa keskiviikkona Mestarien liigan lohkopaikasta itävaltalaista St. Pölteniä vastaan.

– Mennään täysillä kohden keskiviikkoa. Silloin juhlitaan lohkopaikkaa ja mestaruutta, Ojala sanoi.