Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n kesätoimittaja ja -kuvaaja etsivät päijäthämäläisiä saunojia ja saunoja – olisiko sinun lauteillasi tilaa?

Ilveksen Raimo Helminen nautti voitosta lähes yhtä paljon valmentajana kuin pelaajana – "Olo oli todella hyvä alusta alkaen"

Ilveksen valmennusryhmään viime maanantaina liittynyt Raimo Helminen pääsi perjantaina nauttimaan ensimmäisen kerran voitosta modernissa Tampereen Areenassa, kun kotijoukkue kukisti Tapparan 3–0.

– Jääkiekko on pelaajien peli, ja voitot pelaajana olivat enemmän spesiaalia kuin nämä, kiekkolegenda Helminen korosti.

Jännittikö penkin takana?

– Olo oli todella hyvä alusta alkaen, kun olimme hyvällä jalalla liikkeellä ja pelin päällä koko ajan. Toki Tappara on vaarallinen joukkue, Helminen sanoi.

Molemmilla joukkueilla oli kolme kahden minuutin rangaistusta, eli tappiottoman kärkijoukkue Ilveksen sataprosenttinen saldo alivoimapelissä säilyi. Helmisellä on vastuuta sekä ylivoima- että alivoimapelistä.

– Aika on ollut lyhyt, mutta toki jotain on ehtinyt opettamaan. Videoita on tutkittu. Mutta alivoimapelin onnistuminen on sekin enemmän pelaajien kuin minun ansiota. Ylivoimalla ei nyt tehty, aihioita oli, tuumi vaatimaton Helminen.

Helminen ei muistanut pelaajanakaan antaneensa yhtä hyviä syöttöjä kuin mitä oli Otto Latvalan syöttö Jani Nymanin 2–0-maaliin.

– Ei tule mieleen yhtä hienoja, Helminen naurahti.