Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Missä ja millainen on oma lähimetsikkösi? Kerro meille lähimetsikkösi merkityksestä

Tuttu tutkapari on hajotettu – tässä Pelicansin kokoonpano SaiPa-peliin

Jonas Enlundin loukkaantuminen mylläsi Pelicansin kärkiketjut uusiksi.

Pelicans isännöi keskiviikkoiltana Liiga-kauden toisessa kotiottelussaan SaiPaa. Lahtelaisryhmä on joutunut rukkaamaan hyökkäysketjujaan, koska konkari Jonas Enlund loukkaantui viime perjantain pelissä. Polvileikkaukseen joutuvan Enlundin kausi on todennäköisesti ohi.

Pelicansin kolmosketju on samassa muodossa kuin perjantain voittoisassa KalPa-pelissä, mutta kaikki muut vitjat ovat menneet uusiksi. Merkillepantavinta on, että viime kaudella tuhoisaa jälkeä yhdessä tehneet Lukas Jasek ja Iikka Kangasniemi ovat eri ketjussa. Jasekin ja Lars Bryggmanin rinnalle kolmanneksi lenkiksi ykkösketjuun nostettu Leevi Tukiainen. Kangasniemi siirtyy Enlundilta vapautuneelle paikalle kakkosketjuun, jonka muut hyökkääjät ovat Joni Ikonen ja Niklas Nordgren.

Puolustuksessa jatkaa sama kuusikko kuin perjantaina, joskin pareja on hieman muutettu. Pelaavana maalivahtina aloittaa Patrik Bartosak.

Ottelu alkaa Isku Areenassa kello 18.30. Radio Voiman ottelulähetys käynnistyy kello 17.30 taajuudella 98,6 MHz (Itä-Häme 94,9 MHz) ja kanavan verkkosivuilla.

Pelicansin kokoonpano SaiPa-kotiotteluun:

Hyökkäys:

Lars Bryggman - Lukas Jasek - Leevi Tukiainen

Iikka Kangasniemi - Joni Ikonen - Niklas Nordgren

Miika Roine - Elias Vilén - Aleks Haatanen

Lenni Killinen - Sakke Hämäläinen - Konsta Hirvonen

Otto Kivenmäki

Puolustus:

Anton Mylläri - Saku Salminen

Teemu Eronen - Petteri Riihinen

Matias Rajaniemi - Viktor Persson

Maalivahdit:

Patrik Bartosak (Jasper Patrikainen)