Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Ilves-kannattajat vaativat päävalmentaja Kalliolle potkuja – "Totta kai kaikki ovat pettyneitä"

Ilveksen kannattajat vaativat päävalmentaja Toni Kalliolle potkuja VPS-ottelun viimeisen kymmenen minuutin aikana sekä ottelun päätyttyä sunnuntaina Ratinassa.

– Ulos, ulos, "Köpi" ulos, kaikui kovaäänisesti ja useaan otteeseen Ratinan lehtereiltä, kun Ilves oli menettänyt toisella puoliajalla 1–0-johtonsa 2–3-tappioon miesten jalkapalloliigan alemman loppusarjan ottelussa.

VPS venytti Ilveksen voitottoman kotiotteluiden putken jo seitsemään. Tamperelaisten edellisestä kotivoitosta tuli sunnuntaina kuluneeksi tasan kolme kuukautta.

– Ei minulla ole siihen kommenttia (kannattajien reaktioon). Totta kai kaikki ovat pettyneitä. Emme ole siellä, missä olisimme halunneet olla, Kallio sanoi.

Eric Otengin unelmalaukaus vei isännät johtoon toisen puoliajan alussa, mutta Kalle Multanen nosti vieraat tasoihin ja ohi kahden minuutin tehohetkellään kymmenen minuuttia myöhemmin.

– Tehtiin yksi maali, ja oli erinomainen paikka mennä 2–0-johtoon. Sitten tapahtui niin sanotusti Ilvekset. Yksi maali (vastustajalle) ja tuli pelko perseeseen. Kaaduttiin taas meidän heikkoon puolustamiseemme, Kallio analysoi.

VPS nousi hetkeksi Ilveksen ohi kahdeksanneksi ja kiinni viimeiseen paikkaan kauden päättävässä eurolopputurnauksessa. IFK Mariehamn kuitenkin voitti myöhemmin sunnuntaina FC Lahden ja hyppäsi kahdeksanneksi.