Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Nuorten MM-hopeamitalisti ihastutti KalPan maalilla, Pelicans kesti silti – "Tapahtui klassinen hyvän ensimmäisen erän jälkeen"

Pelicans koki jääkiekkoliigan KalPa-pelin alla takaiskun, kun Topias Vilén suuntasi hänet NHL:ään varanneen New Jersey Devilsin tulokasleirille.

Pelicansin puolustuksesta olivat pudonneet lisäksi Peter Andersson ja Toni Utunen. Puolustuspää ei kuitenkaan horjunut, kun Pelicans voitti 3–2.

– Tapahtui klassinen hyvän ensimmäisen erän (3–0) jälkeen. Ruvetaan luulemaan, työnteko loppuu ja ehkä aletaan hakemaan omia pinnoja, niin tulee vaikeaa, Pelicansin Teemu Eronen hymähti.

KalPankin kokoonpano eli, tosin kesken pelin. Maalivahti Matej Machovsky sai tehdä avauserän jälkeen tilaa Juha Jatkolalle, joka torjui kaiken.

Pelicans-ottelu oli kuin Jatkolan elokuinen nuorten MM-kisaurakka pienoiskoossa. KalPa-lupaus torjui yhden alkusarjaottelun, mutta mitalipeleihin hän nousi aloittavaksi vahdiksi.

– En tiedä, voiko näihin tottua. Valmistautuminen minulla on sama, olen aloittava tai en. Sieltä tulee varmuus, kun tekee alkuverryttelyt ja muut niin hyvin kuin pystyy, Jatkola sanoi.