Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Raskaan sarjan huippuottelu toteutumassa – Joshua hyväksyi Furyn tarjouksen

Ammattinyrkkeilyn raskaan sarjan kohtaaminen brittihuippujen Tyson Furyn ja Anthony Joshuan välillä on toteutumassa. Joshuan edustajat kertoivat tiistaina, että Joshua on hyväksynyt Furyn tarjoamat ehdot 3. joulukuuta oteltavaan WBC-liiton mestaruusotteluun.

Fury teki tarjouksensa "Battle of Britain" -ottelusta maanmiehelleen viime viikolla, kun selvisi, että ukrainalainen Oleksandr Usyk ei ottele enää tänä vuonna. Joshua on hävinnyt Usykille kahdesti peräkkäin, viimeksi viime kuussa.

Fury tarjoaa Joshualle 40 prosenttia ottelun palkkioista. Joshuan promoottori Matchroom viestitti, että vastaus antoi odottaa Britannian kuningatar Elisabetin kuoleman takia.

– Voimme vahvistaa Anthony Joshuan puolesta, että olemme hyväksyneet kaikki Furyn tiimin viime perjantaina tarjoamat ehdot. Kuningattaren poismenon myötä sovimme, että viestintä keskeytyy. Nyt odotamme vastausta (Furyn leiristä), Matchroom tviittasi.

Ottelu on arvioitu oteltavaksi Cardiffin Principality-stadionilla, jonne ottelua seuraamaan mahtuisi jopa 75 000 katsojaa.