Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Edima ja Special Topsecret ravasivat kaksoisvoiton

Jalohepo Oy:n omistama Edima ja Stable Haapakankaan ja Capital Rengas Oy:n Special Topsecret ottivat kaksoisvoiton Diamantstoetissa Hagmyrenissä lauantaina.

Jorma Kontio ajoi Ediman johtopaikalle, ja Dwight Pieters Special Topsecretin sen taakse. Kontio kiihdytti vauhtia jo viimeisellä takasuoralla. Special Topsecret oli ainoa, joka pystyi seuraamaan. Katja Melkon ja Janne Sorosen valmentama Edima paineli 110 000 kruunun voittoon kovalla tuloksella 13,0/2140m. Mika Haapakankaan valmentama Special Topsecret oli hyvä kakkonen.

– Edima on startannut kolme kertaa Ruotsissa, ensimmäisessä kisassa se laukkasi. Sen jälkeen on tullut kaksi voittoa. Edima tuli Suomesta hienossa kunnossa, ja omistaja odottaa tosi paljon tästä hevosesta, Kontio sanoi.

Haapakankaan hevoset ottivat lisäksi kaksi arvokasta kolmossijaa 75-kohteissa. Special Major tsemppasi vahvasti johtopaikalta kolmanneksi pronssidivisioonassa. Special Topmodel nappasi kolmossijan Klass I:ssä.

Kultadivisioonan suurin mielenkiinto oli, pystyykö Hail Mary pitämään sisäradalta johtopaikan, Hail Mary lähti kovaa, mutta Milliondollarrhyme pinkaisi johtoon. Örjan Kihlström piti huolen, että pääsi nousemaan heti toiselle radalle. Hail Mary paineli keulaan ennen avauspuolikkaan täyttymistä. Daniel Redenin Hail Mary oli omaa luokkaansa ja voitti ajalla 10,5a/1640m. Timo Nurmoksen Brother Bill kiri kakkoseksi ohi Miliondollarrhymen.