Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Remco Evenepoel pitkälti varmisti Espanjan ympäriajon voittonsa

Belgialainen Remco Evenepoel, 22, on erittäin lähellä maantiepyöräilyn Espanjan ympäriajon kokonaisvoittoa. Quick-Step -tallin Evenepoel johtaa kokonaiskilpailua yli kahden minuutin erolla toisena olevaan Enric Masiin, kun jäljellä on enää sunnuntain päätösetappi.

Espanjan ympäriajo eli Vuelta päättyy alle sadan kilometrin tasamaaetappiin Madridiin, joten lähinnä kolari tai kaatuminen voi viedä Evenepoelilta kokonaiskilpailun voiton.

Mikäli Evenepoel vie Vueltan nimiinsä, kyseessä on hänen ensimmäinen grand tourin eli Ranskan, Italian tai Espanjan ympäriajon kokonaisvoittonsa. Evenepoel olisi poikkeuksellisen nuori Vueltan kokonaiskilpailun voittaja.

Puerto de Navacerradaaan päättyneen lauantain kovan vuoristoetapin ykkönen oli Ecuadorin Richard Carapaz. Evenepoel sijoittui etapilla kuudenneksi ja Mas viidenneksi. Movistar-tallin Mas sai kavennettua Evenepoelin kokonaiskisan karkumatkaa vain kahdella sekunnilla.