Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Samuel Purola huhki nimikirjoituksia Ruotsi-ottelussa – "Aikamoinen hässäkkä siinä oli"

Miesten 200 metrin Suomen ennätyksen tänä kesänä kellottanut Samuel Purola sai huhkia Suomi–Ruotsi-maaottelussa nimikirjoituksia nuorille faneilleen. Pipopäinen juoksija laskeskeli kirjoittaneensa 200 metrin juoksun jälkeen toistasataa puumerkkiä fanien paitoihin.

– Itsekin olen nuorena käynyt nimmareita keräilemässä. Se on lapsille iso juttu, ei sitä välttämättä tässä iässä enää ymmärrä, mutta heille se on tärkeää. Haluamme "Sampan" (Samuli Samuelssonin) ja muiden poikien kanssa jakaa elämyksiä täällä, Purola kertoi 200 metrin kakkossijansa jälkeen.

Nimmarikysyntä pääsi yllättämään Oulun Pyrinnön juoksijan.

– Aikamoinen hässäkkä siinä oli, tuli niin monta (fania) kerralla. Muutamia sanoja vaihdettiin, kyniä oli hukassa ja kaikkea muuta, Purola, 22, naurahti.

Purola taipui 200 metrillä Ruotsin Henrik Larssonille, joka vei jo lauantaina 100 metrin voiton. Purolan aika oli 20,99, kun heinäkuinen SE-tulos on 20,45.

– Ei ole ollut moneen viikkoon enää sellaista fiilistä, että huipputuloksia voisi tulla. Heinäkuun jälkeen tulostaso on laskenut tasaisesti, Purola myönsi.

– Kyllä sen jotenkin tiesi, ettei tänään oikein ole minun päiväni. Kaarre tuli vielä ihan hyvin, mutta ei ollut minkäänlaista irtiottoa. Ei liikkunut loppusuoralla mihinkään.

Oskari Lehtonen oli kakkosella kolmas tuloksella 21,10. Samuelsson juoksi viidenneksi ajalla 21,34.