Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Haka nousi neljänneksi ulkomaalaistensa tehoilla – "Liiga tarvitsee tällaisia viihdyttäviä otteluita"

Jalkapalloliigan maalitilastoa johtavan Lee Erwinin ei tarvinnut perjantaina tehdä yhtään maalia ja hänellä oli varaa hukata pari avopaikkaakin, mutta silti Haka voitti AC Oulun 3–2 (1–1) ulkomaalaisten pelaajien tehtyä kaikki maalit.

– Toisella jaksolla teimme vaihtoja, muutimme vähän ryhmitystä, lisättiin kaasua ja saatiin hieno voitto. Uusi pelaaja Jude Arthur teki maalin, mutta päästimme luvattoman helposti Oulun tasoitusmaalin, tiivisti Hakan valmentaja Teemu Tainio.

Avausjaksolla Logan Rogerson laukoi komeasti yläkulmaan. Toisella Arthur teki kulmapotkun jälkitilanteesta AC Oulun päävalmentaja Ricardo Duarten maalivahdin häirinnäksi kritisoiman maalin. Muutama minuutti ennen loppua vaihtopelaaja Stavros Zarokostas teki 3–2-maalin.

Rasmus Karjalainen teki vieraille kauden avausmaalinsa liigassa.

– AC Oulu on niin syvällä sydämessäni, että tappiot tuottavat tuskaa. Ei oma tehty tässä lohduta. Se oli aika tyypillinen maalini, jalka vapaaksi ja laukaus, Karjalainen kommentoi.

AC Oululta puuttui kahdeksan maalia tehnyt Michael Lopez sekä kuukausi sitten Ilvestä vastaan kaksi maalia tehnyt Niklas Jokelainen.

– Syy poissaoloon oli lievät loukkaantumiset, Duarte vastasi.

Sekä Duarte että Karjalainen kehuivat ottelua viihtyisäksi. Yleisömäärä 3 211 oli Hakan suurin 13 vuoteen.

– Liiga tarvitsee tällaisia viihdyttäviä otteluita, Duarte sanoi.