Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n kesätoimittaja ja -kuvaaja etsivät päijäthämäläisiä saunojia ja saunoja – olisiko sinun lauteillasi tilaa?

Koskenkorva palasi miesten Superpesiksessä kisaan suorasta säilymisestä – "On oltava tyytyväinen kahteen pisteeseen"

Superpesiksen jumbojoukkue Kankaanpään Mailasta ei ollut ottamaan kauden neljättä voittoa, vaikka Satakunnassa viimeisteli viimeistä edellisenä majaillut Koskenkorvan Urheilijat. Kaksi pistettä lähti vieraiden matkaan KaMan hävittyä 0–1 (2–3, 3–3).

KaMa on ainoa joukkue, jolta KoU on saanut pisteitä 16 viime ottelunsa aikana.

KoU, Pattijoen Urheilijat ja Seinäjoen Jymy-Jussit ovat tasapisteissä (21), kun runkosarjaa on pelaamatta kaksi tai kolme ottelua. Yksi kolmikosta joutunee puolustamaan sarjapaikkaansa karsintapeleissä.

– Kolme pinnaa olisi ollut otettavissa, mutta on oltava tyytyväinen kahteen pisteeseen. Heiteltiin kaveri toisella jaksolla mukaan peliin, harmitteli vieraiden jokeri Otto Kauppinen.

Jesse Rantamäen lyömän vieraiden avausjuoksun jälkeen jakson ratkaisi kaksi kotiutusta toisessa vuoroparissa sivaltanut jokeri Jere Dahlström. Myös pelin voittokotiutus jäi Dahlströmin nimiin, koska KaMa ei käynyt toisella jaksolla johdossa missään vaiheessa. Isäntien jokeri Sami Mikkolanaho pääsi yrittämään jakson voittojuoksua viimeisen vuoroparin tasoittavalla kahden palon tilanteessa.

Varmasti jumboksi runkosarjassa jäävän KaMan palkitut olivat yhden juoksun lyönyt kakkoskärjen vaihtaja Arttu Vilander (6 kärkilyöntiä/8 yritystä) ja sieppari Samu Kyhyräinen (3/6).

Ilmajokisten pääosissa olivat juoksun sekä lyönyt että tuonut jokeri Otto Kauppinen (6/7) ja yhden juoksun tuonut lukkari Lauri Vuollo (0/1).