Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

FC Lahti paransi ja sai ansaitun tasoitusmaalin

2. puoliaika:

Toisen puoliajan ensimmäinen kymppi oli melkoista hurlumheitä. Joukkueet painoivat päästä päähän ilman sen kummempaa ajatusta. Yksittäiset pistohyökkäykset päättyivät pitkien kuljetusten päätteeksi aina pallonmenetykseen.

FC Lahden kunniaksi on sanottava, että se paransi pelaamistaan toisella puoliajalla.

Isännät pystyivät luomaan jo todellisia maalipaikkoja. Niistä ensimmäinen tuli 64. minuutilla.

Pallo pelattiin komean sommitelman jälkeen oikeaan laitaan Kevin Kouassivi-Benissanille, joka tarjoili luukulle ehtineelle Geoffreylle. Syöttö ei tavoittanut nigerialaishyökkääjää ja paraatipaikka lipui ohi sormien.

Kun peliä oli pelattu 72 minuuttia, Geoffrey pelasi Kouassivi-Benissanin läpi. Oikean laitapakin terävän viimeistely-yrityksen pysäytti komealla jalkatorjunnallaan Rasmus Leislahti.

Sitten kun jaksaa yrittää tarpeeksi pitkään, palkintokin saattaa odottaa kulman takana, ja näin Kuhnureille myös tapahtui.

Kulmapotkun jälkitilanteessa pallo ajautui hyvän matsin pelanneelle Kouassivi-Benissanille. Tällä kertaa hänen keskityksessään oli riittävästi laatua ja Teemu Penninkangas pääsi puskemaan voimalla pallon yläriman kautta pömpeliin. 1–1-tasoitusmaali syntyi 79. minuutilla.

Se oli Penninkankaan kauden kolmas liigaosuma.

Koko kamppailun loppu oli lahtelaisväritteinen. Hyvästä paineesta huolimatta matsi päättyi 1–1-pistejakoon.

1. puoliaika:

FC Lahti lähti katkaisemaan kolmen ottelun mittaista tappioputkeaan, kun Tampereen Ilves saapui Lahden stadionille perjantaina.

Hyvin ei alkanut Kuhnureilta tämäkään kamppailu. Kun kuusi minuuttia oli pelattu, kävi lähellä ettei oma koira puraissut, kun Lahden paidassakin tehoja mättänyt Ariel "Tuco" Ngueukam pääsi puskemaan taka-alueelta, mutta yritys meni takanurkasta hieman ohi.

Kun pelikello näytti 11. minuuttia, Ilves onnistui. Tamperelaiset ohttivat lahtelaisten keskikentän luvattoman helposti. Mikael Almen pelasi pallon Petteri Pennaselle, jolle aukesi tyhjä kaista edetä kohi isäntien maalia. Lopulta Pennanen löysi vasemmalta Kai Meriluodon, joka tälläsi etukulmasta pallon ohi maalivahti Antonio Regueron.

Avausjakson puolivälissä Ilves sahasi jälleen lahtelaispuolustuksen riekaleiksi. Tuco nosti pallon linjan taakse Adam Larssonille, joka jatkoi vielä avopaikkaan Meriluodolle, mutta hyökkääjän veto karkasi räikeästi yli maalin.

Lahti oli ensimmäiset puoli tuntia pahasti altavastaajana. Isäntien pelin avaaminen oli erittäin tuskaista. Tilanne siis ensimmäisen puoliajan jälkeen 0-1.

FC Lahti taistelee sarjapaikasta ja seuraavasta voitosta – "Kaikki tietävät, ettei tilanne ole hyvä"